James  Martin

Piramidki z bakłażana i mozzarelli


Przepis z programu Przysmaki Jamesa Martina (odc.10)
trudność: brak
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia włoska

Piramidki z bakłażana i mozzarelli
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

1 duży bakłażan

oliwa z oliwek

sól

czarny pieprz

ok. 400 g mozzarelli

 

 

Przygotowanie:


Bakłażana kroimy w plastry o grubości jednego centymetra, polewamy oliwą, doprawiamy solą i pieprzem i smażymy na patelni grillowej po 2-3 minuty z każdej strony.

powrót

Podobne przepisy

Boczniaki z czosnkiem i rozmarynem
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni (odc.6)
trudność: brak
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Makaron tagliatelle w sosie arabiata
Przepis z programu Szefowie kuchni 2 (odc.5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Makarony, kluski
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Smażony camembert
Jola Słoma
Przepis z programu ATELIER SMAKU odc.5
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Macedonia z cebuli dymki i nowalijek
Przepis z programu
trudność: brak
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia włoska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.