James  Martin

Piramidki z bakłażana i mozzarelli


Przepis z programu Przysmaki Jamesa Martina (odc.10)
trudność: brak
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia włoska

Piramidki z bakłażana i mozzarelli
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

1 duży bakłażan

oliwa z oliwek

sól

czarny pieprz

ok. 400 g mozzarelli

 

 

Przygotowanie:


Bakłażana kroimy w plastry o grubości jednego centymetra, polewamy oliwą, doprawiamy solą i pieprzem i smażymy na patelni grillowej po 2-3 minuty z każdej strony.

powrót

Podobne przepisy

Frytki z łopianu po japońsku
Łukasz Łuczaj
Przepis z programu Dziki obiad Łukasza Łuczaja (odc. 3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
Boczniaki z czosnkiem i rozmarynem
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni (odc.6)
trudność: brak
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Ziemniaki z pietruszką
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 3 (odc. 13)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Sajgonki
Jola Słoma
Przepis z programu ATELIER SMAKU (odc.9)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia wietnamska
Placki gryczane z warzywnym gulaszem
Tomasz Jakubiak
Przepis z programu Jakubiak - z miłości do lokalności (odc. 5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia polska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.