James  Martin

Piramidki z bakłażana i mozzarelli


Przepis z programu Przysmaki Jamesa Martina (odc.10)
trudność: brak
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia włoska

Piramidki z bakłażana i mozzarelli
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

1 duży bakłażan

oliwa z oliwek

sól

czarny pieprz

ok. 400 g mozzarelli

 

 

Przygotowanie:


Bakłażana kroimy w plastry o grubości jednego centymetra, polewamy oliwą, doprawiamy solą i pieprzem i smażymy na patelni grillowej po 2-3 minuty z każdej strony.

powrót

Podobne przepisy

Kartoflanka z brukwią
Jola Słoma
Przepis z programu Zimowe ATELIER SMAKU (odc.4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Zupy
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Harira wegetariańska
Antony Worrall Thompson
Przepis z programu Antony w Maroku (odc.8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Zupy
kuchnia świata: Kuchnia marokańska
Makaron z sosem paprykowym
Przepis z programu
trudność: brak
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Makarony, kluski
kuchnia świata: Kuchnia włoska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.