Antony Worrall Thompson

33.gotowane strąki bobu z koperkiem


Przepis z programu Sobota w kuchni (odc.33)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski

33.gotowane strąki bobu z koperkiem
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

450 g młodego bobu w strąkach

50 ml oliwy

2 cebule

posiekane

2 ząbki czosnku

obrane i drobno posiekane

sok z ½ cytryny

250 ml bulionu warzywnego

2 łyżki posiekanego koperku

do podania:

grecki jogurt (ewentualnie)

 

 

Przygotowanie:


Strąki bobu umyć, odciąć końcówki i usunąć włó

powrót

Podobne przepisy

Krewetki pieczone z figami - Piotr Osiński
Przepis z programu Warsztaty smaku kuchni+: wyjadacze (odc. 1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski, Owoce morza
Fantazyjny camembert
Laura Calder
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu (odc.18)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Ciastka z kozim serem
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 3 (odc. 5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Ciasta i ciasteczka, Przekąski, Dania na karnawał i imprezę
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Tatar z tuńczyka i awokado
David Gaboriaud
Przepis z programu David w Europie 2 (odc. 14)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia hiszpańska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.