Antony Worrall Thompson

19.smażone pannetone z karmelizowanymi jabłkami


Przepis z programu Sobota w kuchni (odc.19)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia włoska

19.smażone pannetone z karmelizowanymi jabłkami
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

niewielka włoska babka pannetone

1 łyżka cukru-pudru

 

 

Przygotowanie:


Pokroić pannetone na plastry i zanurzyć z jednej strony w cukrze-pudrze. Smażyć 3 min na rozgrzanej patelni, na małym ogniu, na małej ilości oleju.

powrót

Podobne przepisy

Fuzja smaków
Bożena Sikoń
Przepis z programu Łakocie Bożeny Sikoń (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
Bliny z borówkami i serem ricotta
Anna Olson
Przepis z programu Na słodko Borówka amerykańska (odc. 5)
trudność: brak
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Holenderski pudding czekoladowy
Jacek Sikora
Przepis z programu Słodki drań 2 (odc.9)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.