Antony Worrall Thompson

19.smażone pannetone z karmelizowanymi jabłkami


Przepis z programu Sobota w kuchni (odc.19)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia włoska

19.smażone pannetone z karmelizowanymi jabłkami
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

niewielka włoska babka pannetone

1 łyżka cukru-pudru

 

 

Przygotowanie:


Pokroić pannetone na plastry i zanurzyć z jednej strony w cukrze-pudrze. Smażyć 3 min na rozgrzanej patelni, na małym ogniu, na małej ilości oleju.

powrót

Podobne przepisy

Creme patissiere z granolą i owocami
David Gaboriaud
Przepis z programu David w Europie 3 (odc. 2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
Jądra z czekolady i orzechów laskowych
Gary  Mehigan
Przepis z programu Męski weekend (odc.5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
Deser z ciasta filo i sałatki owocowej
David Gaboriaud
Przepis z programu David w Europie 4 (odc. 8)
trudność: trudne
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia bałkańska
Pascha z mango
Jola Słoma
Przepis z programu ATELIER SMAKU wielkanoc
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Desery, Potrawy wielkanocne
Galaretka kir royal
Jacek Sikora
Przepis z programu Słodki drań (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia francuska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.