Antony Worrall Thompson

10.beza z rabarbaru i ricotty


Przepis z programu Sobota w kuchni (odc.10)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery

10.beza z rabarbaru i ricotty
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

110g ugotowanego

przetartego rabarbaru

110 ml bitej śmietany

75 g ricotty

30 g przesianego cukru pudru

2 białka ubite na pianę

110 g cukru

 

 

Przygotowanie:


Wziąć metalowy krążek. Położyć na talerzu. Włożyć do wnętrza rabarbar. Do miski wrzucić ser, bitą śmietanę i cukier puder. Starannie wymieszać. Przełożyć masę na rabarbar

powrót

Podobne przepisy

Bliny z twarogiem i musem malinowym
Malka Kafka
Przepis z programu Koszer macher (odc. 6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia koszerna
Omlet czekoladowy
Ainsley Harriot
Przepis z programu Ainsley rusza w plener (odc.4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia meksykańska
Fuzja smaków
Bożena Sikoń
Przepis z programu Łakocie Bożeny Sikoń (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
Deser z mango i truskawek
Gary  Mehigan
Przepis z programu Męski weekend (odc.3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Gorąca czekolada
Laura Calder
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu (odc.19)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery, Napoje
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Creme patissiere z owocami i cynamonem podany z sękaczem
David Gaboriaud
Przepis z programu David w Europie 3 (odc. 9)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.