oglądaj również przez internet

W interesie mięsożercy


(Secret Meat Business), seria poradnikowa, Australia, 2009, 13 x 30

Seria zachwyci wszystkich mięsożerców, a to za sprawą gospodarza programu, szefa kuchni Adriana Richardsona, który w kuchni ceni ponad wszystko mięso. Na temat mięs Adrian wie wszystko - jak je wybierać, jak kroić, jak przyrządzać i jak jeść. Sam wytwarza wędliny - rożnego rodzaju kiełbaski są jego specjalnością.

W programie podzieli się z widzami świetnymi przepisami i zdradzi wiele trików, które pomogą poradzić sobie w kuchni. Przygotowuje dania z kurczaka, wieprzowiny, wołowiny i innych rodzajów mięs. Mięso stanowi lwią część naszego menu, warto więc poznać nowe receptury i nieco poeksperymentować w kuchni. Adrian używa w kuchni wyłącznie najświeższych produktów, jego dania są proste, a przepisy mają "wyciągnąć" maksimum smaku.

Adrian Richardson pochodzi z Australii, ma bardzo specyficzne poczucie humoru i dar do rozśmieszania innych. Ma na swoim koncie książkę kucharską "Meat", która okazała się bestsellerem na rynku australijskim i angielskim. Mając 16 lat zdobył licencje pilota, jednak po swoim dziadku odziedziczył miłość do gotowania. Swoje pierwsze kroki w kuchni stawiał mając zaledwie 12 lat. Doświadczenie zdobywał w najlepszych restauracjach na całym świecie. Jest właścicielem restauracji La Luna w Melbourne. Widzowie Kuchni.tv poznali go w serii "Męski weekend".

gospodarz programu: Adrian Richardson

Wszystkie serie tego programu obejrzysz na Platformie CANAL+

Zamów Platformę CANAL+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i prawie 130 innych kanałów? Pakiet Optimum+ za 49,99 zł/mies ZAMÓW ONLINE