Wiśnia z miętą

Wiśnia z miętą
Oceń przepis:
10 ocen Średnia ocena: 3.40

Przygotował:

Jola Słoma

Seria kulinarna:
Jesienne ATELIER SMAKU (odc.3)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Inne

Składniki:

  • słoiczek niskosłodzonej konfitury z wiśni
  • kilka liści mięty
  • łyżeczka soku z cytryny
  • szczypta soli

Kalkulator wag i miar

Przepis

Liście świeżej mięty siekamy, mieszamy z konfiturą z wiśni, sokiem z cytryny i szczyptą soli.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

elzbieta-em 7 lat temu

lubie smak i zapach miety w polaczeniu z wisniami.Od wielu lat do czesci robianych soków z wiśni dodaje liście miety.Do konfitury wiśniowej -także.Fajny smak.Pozdrawiam Elżbieta

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE