Taco z chipotle i kurczakiem

Przepis z programu Skok na spiżarnię (odc.7)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia Ameryki Północnej, Kuchnia meksykańska

Taco z chipotle i kurczakiem
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

10 kawałków ciemnego i jasnego mięsa z kurczaka

3 papryczki chipotle

2 filiżanki soku pomidorowego

1 pokrojona cebula

½ pęczka kolendry

3 cytryny

z których wyciśnięto sok (np. do innej potrawy)

tortille

 

 

Przygotowanie:

kładniki
10 kawałków ciemnego i jasnego mięsa z kurczaka
3 papryczki chipotle
2 filiżanki soku pomidorowego
1 pokrojona cebula
½ pęczka kolendry
3 cytryny, z których wyciśnięto sok (np. do innej potrawy)
tortille

powrót

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.