Jarzynowe curry z glutenem

Przepis z programu Nancy Lam Rejs Nancy (odc.11)
trudność: brak
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia tajska

Jarzynowe curry z glutenem
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

marchewka

świeża kapusta

miniaturowe bakłażany

1 cebula

łyżka oleju

2 łyżeczki curry

gluten

szczypta cukru

szczypta soli

szklanka wody

 

 

Przygotowanie:


Rozgrzać olej u usmażyć cebulę. Dodać curry i wrzucić jarzyny. Usmażyć na małym ogniu, dodać gluten, cukier i sól. Dolać szklankę wody, przykryć i dusić 10 minut na małym ogniu.

powrót

Podobne przepisy

Podsmażane szparagi
Laura Calder
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu (odc.1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Kotleciki z cukinii i fety
Si King
Przepis z programu Kudłacze na motorach (odc.9)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia turecka
Pierogi z niecierpka
Łukasz Łuczaj
Przepis z programu Dziki obiad Łukasza Łuczaja (odc. 2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
Ciecierzyca curry
Roger Mooking
Przepis z programu Nuta egzotyki na co dzień (odc.13)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
Orzechy włoskie smażone na głębokim tłuszczu z ziarnem sezamowym
Przepis z programu Nancy Lam Orzechowe noce (odc.4)
trudność: brak
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia tajska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.