Antony Worrall Thompson

19.smażone pannetone z karmelizowanymi jabłkami


Przepis z programu Sobota w kuchni (odc.19)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia włoska

19.smażone pannetone z karmelizowanymi jabłkami
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

niewielka włoska babka pannetone

1 łyżka cukru-pudru

 

 

Przygotowanie:


Pokroić pannetone na plastry i zanurzyć z jednej strony w cukrze-pudrze. Smażyć 3 min na rozgrzanej patelni, na małym ogniu, na małej ilości oleju.

powrót

Podobne przepisy

Zapiekane owoce pestkowe
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 9)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Panna cotta z sosem malinowym
Przepis z programu Kuchenna jazda (odc.11)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Wytrawny deser z tofu
Jola Słoma
Przepis z programu ATELIER SMAKU bez cukru (odc.4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Desery

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.