Antony Worrall Thompson

19.smażone pannetone z karmelizowanymi jabłkami


Przepis z programu Sobota w kuchni (odc.19)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia włoska

19.smażone pannetone z karmelizowanymi jabłkami
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

niewielka włoska babka pannetone

1 łyżka cukru-pudru

 

 

Przygotowanie:


Pokroić pannetone na plastry i zanurzyć z jednej strony w cukrze-pudrze. Smażyć 3 min na rozgrzanej patelni, na małym ogniu, na małej ilości oleju.

powrót

Podobne przepisy

Pieczone brzoskwinie z amaretto
Marieta  Marecka
Przepis z programu ABC GOTOWANIA 4 (odc. 12)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery, Dania z grilla, Dania na walentynki
Gruszki w miodzie i winie
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 3 (odc. 4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia francuska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.