Antony Worrall Thompson

14.de volaille


Przepis z programu Sobota w kuchni (odc.14)
trudność: trudne
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia francuska

14.de volaille
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

4 piersi z kurczaka

3 jajka

roztrzepane

200g bułki tartej

olej roślinny

do smażenia na głębokim tłuszczu

1 cytryna

przekrojona wzdłuż na ćwiartki

 

 

Przygotowanie:

kładniki
4 piersi z kurczaka
3 jajka, roztrzepane
200g bułki tartej
olej roślinny, do smażenia na głębokim tłuszczu
1 cytryna, przekrojona wzdłuż na ćwiartki

powrót

Podobne przepisy

Pieczone ziemniaki faszerowane kaszanką
Tomasz Jakubiak
Przepis z programu Jakubiak lokalnie 5 (odc. 4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
Pyzy z wołowiną
Tomasz Jakubiak
Przepis z programu Jakubiak lokalnie 5 (odc. 2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
Smarowidło z pieczonej kaczki
Tomasz Jakubiak
Przepis z programu Jakubiak lokalnie 5 (odc. 5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne, Przekąski, Dania z kaczki
Kiełbasa z jabłkiem i szałwią
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 3 (odc. 24)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Pieczeń Monatowej
Grzegorz  Łapanowski
Przepis z programu Ł'apetyt (odc.5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia polska
Wołowina w cieście francuskim
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 3 (odc. 11)
trudność: trudne
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia francuska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.