Antony Worrall Thompson

14.de volaille


Przepis z programu Sobota w kuchni (odc.14)
trudność: trudne
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia francuska

14.de volaille
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

4 piersi z kurczaka

3 jajka

roztrzepane

200g bułki tartej

olej roślinny

do smażenia na głębokim tłuszczu

1 cytryna

przekrojona wzdłuż na ćwiartki

 

 

Przygotowanie:

kładniki
4 piersi z kurczaka
3 jajka, roztrzepane
200g bułki tartej
olej roślinny, do smażenia na głębokim tłuszczu
1 cytryna, przekrojona wzdłuż na ćwiartki

powrót

Podobne przepisy

Jagnięcina mechoui
Antony Worrall Thompson
Przepis z programu Antony w Maroku (odc.3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia arabska
Nóżki kurczaka w sosie z białego wina
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni (odc.9)
trudność: brak
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Befsztyk na różne sposoby
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni 2 (odc.1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Kurczak gotowany w glinianym garnku
Przepis z programu Luke Nguyen w Wietnamie (odc. 9)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia wietnamska
Mielone mięso zapiekane w cieście
Aaron Craze
Przepis z programu Rude Boy w kuchni (odc.7)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.