Antony Worrall Thompson

14.de volaille


Przepis z programu Sobota w kuchni (odc.14)
trudność: trudne
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia francuska

14.de volaille
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

4 piersi z kurczaka

3 jajka

roztrzepane

200g bułki tartej

olej roślinny

do smażenia na głębokim tłuszczu

1 cytryna

przekrojona wzdłuż na ćwiartki

 

 

Przygotowanie:

kładniki
4 piersi z kurczaka
3 jajka, roztrzepane
200g bułki tartej
olej roślinny, do smażenia na głębokim tłuszczu
1 cytryna, przekrojona wzdłuż na ćwiartki

powrót

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.