Antony Worrall Thompson

10.beza z rabarbaru i ricotty


Przepis z programu Sobota w kuchni (odc.10)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery

10.beza z rabarbaru i ricotty
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

110g ugotowanego

przetartego rabarbaru

110 ml bitej śmietany

75 g ricotty

30 g przesianego cukru pudru

2 białka ubite na pianę

110 g cukru

 

 

Przygotowanie:


Wziąć metalowy krążek. Położyć na talerzu. Włożyć do wnętrza rabarbar. Do miski wrzucić ser, bitą śmietanę i cukier puder. Starannie wymieszać. Przełożyć masę na rabarbar

powrót

Podobne przepisy

Krem czekoladowy
Laura Calder
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu (odc.19)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
Kasza manna z bananami i bakaliami
Marieta  Marecka
Przepis z programu ABC GOTOWANIA 2 (odc. 2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
Granita Shikanji z cytrynowym crème fraîche
Przepis z programu W świecie przypraw Anjum (odc. 7)
trudność: brak
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia indyjska
Lekkie tiramisu gotowane na parze
Przepis z programu
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Nice z karmelem na kremie waniliowym
Adam Chrząstowski
Przepis z programu Adam po pracy 3 (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
Pudding jaśminowy z kruchymi waflowymi tulejkami
Anna Olson
Przepis z programu Na słodko Herbata (odc. 6)
trudność: brak
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia Ameryki Północnej

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.