Antony Worrall Thompson

10.beza z rabarbaru i ricotty


Przepis z programu Sobota w kuchni (odc.10)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery

10.beza z rabarbaru i ricotty
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

110g ugotowanego

przetartego rabarbaru

110 ml bitej śmietany

75 g ricotty

30 g przesianego cukru pudru

2 białka ubite na pianę

110 g cukru

 

 

Przygotowanie:


Wziąć metalowy krążek. Położyć na talerzu. Włożyć do wnętrza rabarbar. Do miski wrzucić ser, bitą śmietanę i cukier puder. Starannie wymieszać. Przełożyć masę na rabarbar

powrót

Podobne przepisy

Truskawkowe tiramisu
Marieta  Marecka
Przepis z programu 365 obiadów Mariety Mareckiej 3 (odc. 6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
Pascha polska
Gosia  Molska
Przepis z programu Babeczki wielkanocne (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery, Potrawy wielkanocne
kuchnia świata: Kuchnia polska
Panna cotta z sosem malinowym
Przepis z programu Kuchenna jazda (odc.11)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Pudding miodowo-marchewkowy
Jacek Sikora
Przepis z programu Słodki drań (odc.15)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia indyjska, Kuchnia brytyjska
Shrikhand z truskawkami
Si King
Przepis z programu Kudłacze na motorach znowu w trasie (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia indyjska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.