oglądaj również w nc+ GO


Seria reality, Polska, 2012, 25

"Warsztaty smaku kuchni+" to projekt łączący konkurs dla widzów, naukę gotowania pod okiem polskich gwiazd kulinariów i występ w najnowszym reality show stacji.

W każdym odcinku jeden z laureatów zaprezentuje czego nauczył się pod okiem gwiazdy kulinariów. Opowie o swojej ulubionej kuchni i przygotuje trzy popisowe dania. Bohaterowie zdradzą także czym zajmują się na co dzień, co ich inspiruje, jakich składników używają najczęściej oraz czym poza gotowaniem się interesują.



Zobacz edycje warsztatów smaku kuchni+:

1. edycja - warsztaty smaku kuchni+: ryba z Tomaszem Jakubiakiem
2. edycja - warsztaty smaku kuchni+: kuchnia polska z Adamem Chrząstowskim
3. edycja - warsztaty smaku kuchni+: łakocie z Bożeną Sikoń
4. edycja - warsztaty smaku kuchni+: po-smak świata z Gosią Molską

5. edycja - warsztaty smaku kuchni+: Ł'apetyt z Grzegorzem Łapanowskim



Partnerzy

Wszystkie serie tego programu obejrzysz na Platformie CANAL+

Zamów Platformę CANAL+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

przepisy.com 7 lat temu

Dołączam się do pytania acwikl o procedury i terminy warsztatów

pozdrawiam

Bartek z [link=przepisy com]http://www.przepisy.com[/link]

ewka77 7 lat temu

czekoladowe ciasto bez mąki pani Naczk jakby żywcem...hmmm..z Nigelli?
mało inspirujące... :(

acwikl 7 lat temu

Witam wszystkich - przywitanie być musi, bo w końcu to mój pierwszy post.. choć zabierałam się do niego od bardzo długiego czasu.

Jestem bardzo zainteresowana udziałem w warsztatach kuchni + ale nie mam pojęcia jaka jest procedura dostania się na nie, no i najważniejsze: na kiedy są przewidziane najbliższe warsztaty i jakiego działu kulinarnego będą dotyczyły...

Będę wdzięczna za wszelkie informację.

Pozdrawiam.

aneckaa90 7 lat temu

[b] chyba sie zakochalam w tym panu <3 [/b]

Kajtek 7 lat temu

Witam. Bardzo dziękuję za przepis. Jak tylko urosną moje maleństwa to wylądują w słoiczkach. Życzę zdrowych, spokojnych Świąt oraz smacznego jajka.

funkyfood 7 lat temu

Cukinię cienko obrać ze skórki. Przekroić na pół, wydrążyć i usunąć pestki , a potem pokroić w półtalarki. Wrzucić do wrzątku - powinna gotować się mniej więcej 3 minuty.
Do syropu przygotowanego z połowy szklanki wody i kilograma cukru, dodać przekrojoną wzdłuż laskę wanilii, małą laskę cynamonu, garść rodzynek, kandyzowaną skórkę pomarańczową, goździki, skórkę i sok z połowy cytryny. Wrzucić odcedzoną cukinię i gotować kilka minut. Następnego dnia odcedzić ,przełożyć do słoika, a syrop zagotować ponownie.Warzywa zalać syropem.

Kajtek 7 lat temu

Witam. Przetwory to dobry pomysł, więc proszę o przepis na cukinię w syropie. Pozdrawiam.

admin 7 lat temu

Witam
Problem z końcówkami już powinien być rozwiązany, a przepis na ciasto z cukinią z ostatniego odcinka wyjadaczy jest już na stronie.

pozdrawiam

admin 7 lat temu

Witam

Tak, zauważyliśmy ten problem, zaraz się nim zajmiemy. Dziękujemy za informację

pozdrawiam

Gonzo 7 lat temu

Czy tylko u mnie po ostatnich zmianach na stronie "kuchni +" giną koncówki słów przy prawym marginesie?

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za 0 zł przez 3 mies. ZAMÓW ONLINE