Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Designerskie meble >

Witam a co myślicie o takim rozwiązaniu jak inteligentne systemy w domu?...

Alerops, 23.10.2017 | czytaj dalej


Zdrowe koktajle >

My prawie codziennie pijemy takie koktajle owocowo-warzywne, najłatwiej w ten sposób przemycić...

jarzebinka, 23.10.2017 | czytaj dalej


Blog >

Wpadlam na pewien pomysl zwiazany z moja pasja czyli gotowaniem. Chcialabym stworzyc...

kamilawroc, 22.10.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1976, wpisów: 29964
najnowszy wpis: 23.10.2017 11:20

Mamy 27185 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ Zeberka po wiejsku

Valdecki

postów: 2

18.02.2008 20:54

Ostatnio gotując w pracy żeberka postanowiłem coś zmienić w sosie i wymyśliłem że dodam coś nowego i tak żeberka pierw obgotowałem razem z warzywami następnie ułożyłem w folii albuminowej smarując ja pieprzem solą oraz papryka i dodając posiekaną cebulkę troszkę miażdżonego czosnku oraz świeży imbir to zawinięte do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec jakieś 1,5 godziny. Do sosu używamy wywaru z żebrek i sosu od samażenia dodajemy pokrojone w paski ogórki konserwowe i podsmażone razem z cebulka pieczarki oraz majeranek . Czekam na sugestie i pomysły udoskonalenia pozdrawiam