Przepisy na świąteczne potrawy w Kuchni+

ostatnio na forum >>

Czajnik >

Jaki czajnik polecacie? Elektryczny czy tradycyjny. Nie ukrywam że tradycyjne bardzo mi...

Wanda2017, 18.12.2017 | czytaj dalej


Przepisy na swieta >

Dla mnie w święta obowiązkowo musi być bigos i tradycyjna polska sałatka...

temptinglook, 17.12.2017 | czytaj dalej


Sieć nowych restauracji >

Z racji, że planuję otworzyć niebawem nową restaurację poszukuję ku temu lokale,...

Karpatk67a, 17.12.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 2013, wpisów: 30168
najnowszy wpis: 18.12.2017 05:20

Mamy 27420 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ Zeberka po wiejsku

Valdecki

postów: 2

18.02.2008 20:54

Ostatnio gotując w pracy żeberka postanowiłem coś zmienić w sosie i wymyśliłem że dodam coś nowego i tak żeberka pierw obgotowałem razem z warzywami następnie ułożyłem w folii albuminowej smarując ja pieprzem solą oraz papryka i dodając posiekaną cebulkę troszkę miażdżonego czosnku oraz świeży imbir to zawinięte do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec jakieś 1,5 godziny. Do sosu używamy wywaru z żebrek i sosu od samażenia dodajemy pokrojone w paski ogórki konserwowe i podsmażone razem z cebulka pieczarki oraz majeranek . Czekam na sugestie i pomysły udoskonalenia pozdrawiam