Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Jak chcesz to możesz sobie zainwestować w taki termometr i myślę, że...

B.Sadowska80, 20.10.2017 | czytaj dalej


kuchnia - ustrój >

Wszystko oczywiscie odgrywa jakas tam role. Ja osobiscie stawiam bardziej na dodatki...

marlenawwa, 19.10.2017 | czytaj dalej


Diety >

Sprawdź tabletki na odchudzanie może pomogą, ale polecam też stosować jakąś dietę.

Bubax, 19.10.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1974, wpisów: 29954
najnowszy wpis: 20.10.2017 14:33

Mamy 27177 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ Z czym to podać?

marghe

postów: 356

25.05.2010 13:17

Lekka sałata z winegretem wystarczy :)

Psotunia

postów: 8

25.05.2010 12:10

Podałabym bez niczego. Ilość składników jest wystarczająca,
żeby potraktować to, jako samodzielne danie.
Pozdrawiam :)

tusiek

postów: 8

25.05.2010 11:52

może napisz do redakcji kanału Kuchnia.TV? Powinni pomóc ;)

tusiek
-------
Restauracje w Polsce

Lamia

postów: 20

25.05.2010 11:40

Nie mogłam znaleźć odpowiedniego miejsca na moje pytanie - przepis nie jest mój tylko z jakiegoś programu z kuchni.tv ale włączyłam w połowie i nie wiem co to było. Przepis jest taki:
cebula, bekon, udka z kurczaka bez skóry, sól, seler, pomidory, liść laurowy, cukier i rozmaryn, po 20 minutach dodać białą fasole.
Mam dopiero zamiar wykorzystać przepis ale mam kilka pytań - z góry uprzedzam, że jestem początkująca w kuchni - czy udka kurczaka najpierw ugotować? I z czym podać tak przyrządzone danie?