Przepisy na świąteczne potrawy w Kuchni+

ostatnio na forum >>

Przystawka z cukinii >

Uwielbiam wszelkiego rodzaju potrafi z wykorzystaniem cukinii. Dodatkowo jest to bardzo zdrowe...

temptinglook, 14.12.2017 | czytaj dalej


Pomoc w organizacji eventu >

Hej! organizuję imprezę kulturalno-sportową i poszukuję firmy, która pomoże mi w...

jasang, 14.12.2017 | czytaj dalej


Wasze ulubione herbaty >

Mi w ostatnim czasie najbardziej smakuje herbata https://moyamatcha.com. Ma charakterystyczny, ciekawy aromat,...

Kambelina, 14.12.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 2010, wpisów: 30162
najnowszy wpis: 14.12.2017 19:27

Mamy 27397 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ Z czym to podać?

marghe

postów: 356

25.05.2010 13:17

Lekka sałata z winegretem wystarczy :)

Psotunia

postów: 8

25.05.2010 12:10

Podałabym bez niczego. Ilość składników jest wystarczająca,
żeby potraktować to, jako samodzielne danie.
Pozdrawiam :)

tusiek

postów: 8

25.05.2010 11:52

może napisz do redakcji kanału Kuchnia.TV? Powinni pomóc ;)

tusiek
-------
Restauracje w Polsce

Lamia

postów: 20

25.05.2010 11:40

Nie mogłam znaleźć odpowiedniego miejsca na moje pytanie - przepis nie jest mój tylko z jakiegoś programu z kuchni.tv ale włączyłam w połowie i nie wiem co to było. Przepis jest taki:
cebula, bekon, udka z kurczaka bez skóry, sól, seler, pomidory, liść laurowy, cukier i rozmaryn, po 20 minutach dodać białą fasole.
Mam dopiero zamiar wykorzystać przepis ale mam kilka pytań - z góry uprzedzam, że jestem początkująca w kuchni - czy udka kurczaka najpierw ugotować? I z czym podać tak przyrządzone danie?