Przepisy na świąteczne potrawy w Kuchni+

ostatnio na forum >>

Czajnik >

Jaki czajnik polecacie? Elektryczny czy tradycyjny. Nie ukrywam że tradycyjne bardzo mi...

Wanda2017, 18.12.2017 | czytaj dalej


Przepisy na swieta >

Dla mnie w święta obowiązkowo musi być bigos i tradycyjna polska sałatka...

temptinglook, 17.12.2017 | czytaj dalej


Sieć nowych restauracji >

Z racji, że planuję otworzyć niebawem nową restaurację poszukuję ku temu lokale,...

Karpatk67a, 17.12.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 2013, wpisów: 30168
najnowszy wpis: 18.12.2017 05:20

Mamy 27420 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ TORT CZEKOLADOWO-ORZECHOWY

mary

postów: 1

25.04.2007 22:30

a gdzie przepis???

13.03.2007 16:26

 

Witam

3/4 mąki to ilość podana również w oryginalnym przepisie Anny Olson. Problem z ciastem może być spowodowany różnicami w wilgotności mąki, niestety nie jest to dokładnie sprecyzowane poza tym, że ma to być mąka uniwersalna.
pozdrawiam

fckk.za.pl

postów: 2

11.03.2007 09:22

Bardzo mnie zaciekawił ten przepis.
Spróbowałem go zrobić niestety nie udało mi się...- zakalec!
Mi się wydaje,że jest za mało mąki w podanym przepisie (3/4).
Czy już ktoś robił ten tort?