Przepisy na świąteczne potrawy w Kuchni+

ostatnio na forum >>

Witam >

Cześć wszystkim!!!

1992Tomasz, 12.12.2017 | czytaj dalej


odszkodowanie za opóźniony lot >

POszukuję informacji o firie airlex http://airlex.eu/odszkodowanie-za-opozniony-lot/ Wraz z mężem próbujemy odzyskać pieniądze...

Bleka, 12.12.2017 | czytaj dalej


książki z lidla >

hej

frydream, 12.12.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 2009, wpisów: 30154
najnowszy wpis: 12.12.2017 23:08

Mamy 27391 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ TORT CZEKOLADOWO-ORZECHOWY

mary

postów: 1

25.04.2007 22:30

a gdzie przepis???

13.03.2007 16:26

 

Witam

3/4 mąki to ilość podana również w oryginalnym przepisie Anny Olson. Problem z ciastem może być spowodowany różnicami w wilgotności mąki, niestety nie jest to dokładnie sprecyzowane poza tym, że ma to być mąka uniwersalna.
pozdrawiam

fckk.za.pl

postów: 2

11.03.2007 09:22

Bardzo mnie zaciekawił ten przepis.
Spróbowałem go zrobić niestety nie udało mi się...- zakalec!
Mi się wydaje,że jest za mało mąki w podanym przepisie (3/4).
Czy już ktoś robił ten tort?