Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Jak chcesz to możesz sobie zainwestować w taki termometr i myślę, że...

B.Sadowska80, 20.10.2017 | czytaj dalej


kuchnia - ustrój >

Wszystko oczywiscie odgrywa jakas tam role. Ja osobiscie stawiam bardziej na dodatki...

marlenawwa, 19.10.2017 | czytaj dalej


Diety >

Sprawdź tabletki na odchudzanie może pomogą, ale polecam też stosować jakąś dietę.

Bubax, 19.10.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1974, wpisów: 29954
najnowszy wpis: 20.10.2017 14:33

Mamy 27177 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ Szaszłyki inaczej

Goga

postów: 38

14.03.2007 19:21

składniki:3 piersi drobiowe pokrojone w paski
3 papryki czerwone pokrojone w paski
5 dyżych pieczarek pokrojonych w plastry
0,5kg surowego grubego boczku,pokroić w
cienkie plastry wzdłuż dłuższego boku
słonina pokrojona w kwadraty
cebula pokrojona w grube plastry
Plastry boczku lekko rozbić.Wszystkie składniki doprawić przyprawą"gyros".W plaster boczku zawijać piersi,paprykę i plastry pieczarek po równo. Nadziewać na patyczki na przemian z cebulą i słoninką. Piec w 180st.ok.1godz.Podawać z sosem tzatziki.Smacznego