Przepisy na świąteczne potrawy w Kuchni+

ostatnio na forum >>

Dom na sprzedaz >

Witam gdzie znajdę ofertę nieruchomości, interesują mnie między innymi domy na sprzedaż...

miamich, 15.12.2017 | czytaj dalej


David w Europie 5 >

moim zdaniem też nie pasuje ..

Wraa, 15.12.2017 | czytaj dalej


Przystawka z cukinii >

Uwielbiam wszelkiego rodzaju potrafi z wykorzystaniem cukinii. Dodatkowo jest to bardzo zdrowe...

temptinglook, 14.12.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 2011, wpisów: 30164
najnowszy wpis: 15.12.2017 13:47

Mamy 27404 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Produkty poszukiwane

FORUM kuchnia+ stek

560705

postów: 35

19.02.2012 22:19

ad 1 nie można, ze względów o których już na forum była mowa wielokrotnie; za 20 zł. per kilo można kupić wołowinę krów mlecznych, które są już niewydajne i wtedy przeznacza się je na ubój; steki robi się wyłącznie z wołowiny krów mięsnych !!!; ponieważ w RP zarówno sprzedawcy jak i klienci nie widzą różnicy (koszmar) między bydłem mlecznym i mięsnym, to jest jak jest i obawiam się że długo jeszcze tak będzie;
ad 2 nóż zawsze powinien być ostry, bo inaczej nie ma sensu go używać;

Pozdrawiam

cardinal46

postów: 1

18.02.2012 13:04

Witam, mam pytanie czy udało się komuś zrobić dobry stek z mięsa do 20zł. za kg? By nie trzeba go było kroić naprawdę ostrym nożem?