Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Meble z Ikei >

Jeżeli chodzi o jakość wykonania mebli i wytrzymałość materiałów to z czystym...

Katulla, 19.10.2017 | czytaj dalej


jakie meble do kuchni >

Najlepiej wybrac meble na wymiar, wtedy bedzie wszystko idealnie do siebie pasowac....

piotr_e, 18.10.2017 | czytaj dalej


co sieje na dzialce >

A co z przycinaniem drzewek owocowych? Niektórzy mówią, że najlepiej na jesień...

B.Sadowska80, 18.10.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1974, wpisów: 29951
najnowszy wpis: 19.10.2017 11:37

Mamy 27173 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Produkty poszukiwane

FORUM kuchnia+ stek

560705

postów: 35

19.02.2012 22:19

ad 1 nie można, ze względów o których już na forum była mowa wielokrotnie; za 20 zł. per kilo można kupić wołowinę krów mlecznych, które są już niewydajne i wtedy przeznacza się je na ubój; steki robi się wyłącznie z wołowiny krów mięsnych !!!; ponieważ w RP zarówno sprzedawcy jak i klienci nie widzą różnicy (koszmar) między bydłem mlecznym i mięsnym, to jest jak jest i obawiam się że długo jeszcze tak będzie;
ad 2 nóż zawsze powinien być ostry, bo inaczej nie ma sensu go używać;

Pozdrawiam

cardinal46

postów: 1

18.02.2012 13:04

Witam, mam pytanie czy udało się komuś zrobić dobry stek z mięsa do 20zł. za kg? By nie trzeba go było kroić naprawdę ostrym nożem?