Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Blog >

Wpadlam na pewien pomysl zwiazany z moja pasja czyli gotowaniem. Chcialabym stworzyc...

kamilawroc, 22.10.2017 | czytaj dalej


Wasza opinia na temat upominków >

A propo preznetow to zastanawiam sie na jakims upominkiem dla mojej corki....

kamilawroc, 22.10.2017 | czytaj dalej


Witam >

Czesc!

kamilawroc, 21.10.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1976, wpisów: 29962
najnowszy wpis: 22.10.2017 13:49

Mamy 27184 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ sos kurkowy

ansyna

postów: 2

01.03.2016 22:57

Ja generalnie jestem zwolennikiem oszczędnego przyprawiania grzybów. Czasami sól i pieprz wystarczy i pozwala rzeczywiście cieszyć się smakiem grzyba, a nie przypraw.

JacekSE

postów: 3

25.02.2016 14:25

Zbliża się wiosna czy ktoś eksperymentował z rabarbarem np. łączenie z mięsem.Rabarbar ma ciekawy kwaskowy smak i myślę że idealnie by pasował np.do drobiu.Wszystkie przepisy opiewają przeważnie na deserach i ciastach.Jakby ktoś miał ciekawe pomysły to zapraszam.

Justa1988

postów: 75

25.02.2016 09:07

kurki podsmażyć na masełku dodać śmietanki, doprawić i jest dobry sosik. mniam mniam, szybki i dobry

JacekSE

postów: 3

22.02.2016 18:07

czy ma ktoś ciekawy pomysł?