Przepisy na świąteczne potrawy w Kuchni+

ostatnio na forum >>

David w Europie 5 >

moim zdaniem też nie pasuje ..

Wraa, 15.12.2017 | czytaj dalej


Przystawka z cukinii >

Uwielbiam wszelkiego rodzaju potrafi z wykorzystaniem cukinii. Dodatkowo jest to bardzo zdrowe...

temptinglook, 14.12.2017 | czytaj dalej


Pomoc w organizacji eventu >

Hej! organizuję imprezę kulturalno-sportową i poszukuję firmy, która pomoże mi w...

jasang, 14.12.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 2010, wpisów: 30163
najnowszy wpis: 15.12.2017 00:32

Mamy 27401 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ sery....

alicka

postów: 134

13.10.2007 23:12

ser kozi jest naprawdę specyficzny,ostrzejszy w smaku od krowiego,jadłam taki świeżo robiony,to też ma aromcik :)
Wyroby kozie,tak jak i krowie, świeżo zrobione smkują zupełnie inaczej od tych kupnych, które przeszły wiele metmorfoz znim trafiły do opakowania :) znawcą w tej dziedzinie nie jestem ale kiedyś jakiś przepis tak zmodyfikowłam,ze zamist sera koziego dałam pleśniowy z tą niebieskawą pleśnią, ale pewnie nie zawsze można robić takie zamiany no i nie jest tani

majkel

postów: 1

03.03.2007 22:12

witam,

mam pytanie: jakimi serami (tańszymi) można zastąpić takie jak cheddar czy ser kozi? bo cena za kg w ok. 40-70 zł to naprawdę sporo, zwłaszcza gdy w gre wchodzi kupno np 0,5 kg.. prosze o pomoc, nie znam sie na tym, w sieci nie mogę znaleźć