Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Jak chcesz to możesz sobie zainwestować w taki termometr i myślę, że...

B.Sadowska80, 20.10.2017 | czytaj dalej


kuchnia - ustrój >

Wszystko oczywiscie odgrywa jakas tam role. Ja osobiscie stawiam bardziej na dodatki...

marlenawwa, 19.10.2017 | czytaj dalej


Diety >

Sprawdź tabletki na odchudzanie może pomogą, ale polecam też stosować jakąś dietę.

Bubax, 19.10.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1974, wpisów: 29954
najnowszy wpis: 20.10.2017 14:33

Mamy 27178 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ Sałatka warzywna Andrzeja

LUTRA

postów: 3

24.01.2007 13:11

Składniki:
1 duży patat;
1 mała dynia;
1 duża pietruszka;
1 duża marchew;
1 mały seler;
4 duże ziemniaki;
4 średnie korniszony,
cebula;
majonez;
koperek lub natka pietruszki;
tymianek, rozmaryn
sól (może być morska), pieprz, oliwa.

Sposób wykonania:
Warzywa pokroić w bardzo dużą kostkę. Posypać świeżymi przyprawami (tymiankiem i rozmarynem), dodać sól (najlepiej morską). Następnie wysmarować warzywa oliwą i wstawić do piekarnika na 45 minut w temp. 200st.C. Jak warzywa ostygną kroimy je w drobną kostkę, dodajemy również pokrojone korniszony, cebulę, majonez, sól, pieprz i koperek lub pietruszkę.
życzę smacznego!