Zielona rewolucja Marty Dymek w Tajlandii

ostatnio na forum >>

Bezglutenowo >

Polecam wejść sobie na https://nakulinarnymszlaku.pl/ i zapoznać się z przepisami, które znajdują...

MArek455, 23.05.2018 | czytaj dalej


Catering dietetyczny - opinie >

Stosuję od miesiąca catering jedzeniemarzeniem specjalnie dopasowany do moich potrzeb. Jedzenie jest...

Rozalinda007, 22.05.2018 | czytaj dalej


Czy na pewno umiesz gotować? 5 >

Hmmm

Darcel, 22.05.2018 | czytaj dalej

w sumie tematów: 2111, wpisów: 30789
najnowszy wpis: 23.05.2018 09:20

Mamy 27969 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ sałata z prażonym słonecznikiem

morderska

postów: 91

23.04.2007 21:16

mhm.... piękny przepis. smakowity i widzę, że elegancki. :)

agdamtom

postów: 3

12.04.2007 08:40

tę sałatkę znam z makaronem i szynką oraz kawałkami ananasa pyszności

sylwuszka

postów: 5

10.11.2006 23:47

ja jednak wol musztardy Kamisa, bo inne są zbyt kwaśne

dzikiosiol

postów: 1

14.10.2006 13:53

Musztarda francuska od Kamisa to kit. Polecam od Roleskiego z serii Roleski Natura. Wiem, że brzmi to jak reklama ale jestem zachwycony tym produktem.

ania7403

postów: 63

06.10.2006 17:56

Nie jest to moje danie ale robiłam wczoraj i było genialne.
Pół sałaty lodowej, pół sałaty takiej poszarpanej ciemnobordowej, ogórek zielony bez pestek, pestki słonecznika i dyni wedle uznania.
Obie sałaty umyłam i poszarpałam na kawałeczki, ogórka pozbawiłam pestek i pokroiłam w kosteczkę. Na patelni uprażyłam nasiona słonecznika i dyni. Jak wystygły dodałam do sałaty z ogórkiem. Sos: łyżka musztardy francuskiej Kamisa, łyżeczka cukru, łyżka octu balsamicznego i dwie łyżki oleju arganiowego (może być oliwa z oliwek lub na pół wymieszana z olejem sezamowym). Połączyłam składniki sosu i wymieszałam z sałatą. Pychota :)
Ania