Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Jak chcesz to możesz sobie zainwestować w taki termometr i myślę, że...

B.Sadowska80, 20.10.2017 | czytaj dalej


kuchnia - ustrój >

Wszystko oczywiscie odgrywa jakas tam role. Ja osobiscie stawiam bardziej na dodatki...

marlenawwa, 19.10.2017 | czytaj dalej


Diety >

Sprawdź tabletki na odchudzanie może pomogą, ale polecam też stosować jakąś dietę.

Bubax, 19.10.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1974, wpisów: 29954
najnowszy wpis: 20.10.2017 14:33

Mamy 27177 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ RYBA po niby grecku

ciasto_marchewkowe

postów: 25

08.09.2011 15:15

bardzo ciekawy przepis. coś czuję, że w weekend wypróbuje :)

julka9837

postów: 23

02.08.2011 20:07

Rzeczywiście zmodyfikowane ale nigdy nie pomyślałabym że to jest podobne do ryby po grecku. Może dlatego że nigdy się z czymś takim nie spotkałm też raczej widziałam w rybie po grecku marchewkę ;) Ale pomysł super. Pozdrawiam.

Kaśka

postów: 4

21.07.2011 11:26

Ja zamiast pieczarek dodaję grubo tartą marchewkę też jest pyszne ;)

jagna1982

postów: 2

07.07.2011 17:59

składniki

ok. 4 filety z ryby
15 srednich pieczarek
1 duza cebula
ketchup okolo 0,5 szklanki ja daje pikantny
pieprz sol do ryby

4 filety z ryby obtoczyc w jajku i bulce tartej usmazyc na oleju tak aby panierka byla zlocista. po usmazeniu pokroic na mniejsze kawalki i wrzucic do miski. na tej samej patelni podsmazyc cebulke i pieczarki mozna popieprzyc i dodac vegety. jak pieczarki sie juz usmaza na patelnie wlewamy ketchup smazymy jeszcze przez chwilke i dodajemy calosc do ryby. wymieszac i mozna podawac na cieplo lub zimno jak kto woli.ostatnio troche zmodyfikowalam przepis i dodalam kukurydze z puszki tez wyszlo super.
pozdrawiam
polecam jest na prawde pyszna.