Przepisy na świąteczne potrawy w Kuchni+

ostatnio na forum >>

David w Europie 5 >

moim zdaniem też nie pasuje ..

Wraa, 15.12.2017 | czytaj dalej


Przystawka z cukinii >

Uwielbiam wszelkiego rodzaju potrafi z wykorzystaniem cukinii. Dodatkowo jest to bardzo zdrowe...

temptinglook, 14.12.2017 | czytaj dalej


Pomoc w organizacji eventu >

Hej! organizuję imprezę kulturalno-sportową i poszukuję firmy, która pomoże mi w...

jasang, 14.12.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 2010, wpisów: 30163
najnowszy wpis: 15.12.2017 00:32

Mamy 27401 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ Ryba po japońsku

Pluskwa

postów: 1

18.06.2007 23:53

Składniki:
1 kg ryby fileta np. panga
Ciasto : 1 szklanka mąki, ½ szklanki wody, 1 jajko
jarzynka

Farsz:

1 słoik ogórków konserwowych
1 słoik papryki konserwowej
2 cebule

Zalewa:

2 szklanki wody
1 mały koncentrat pomidorowy
2 łyżki cukru
5 łyżek octu
4 łyżki ketchupu
½ szklanki oleju
Sól

Warzywa kroimy w kostkę. Rybę kroimy na kawałki posypujemy jarzynka, maczamy w cieście naleśnikowym i smażymy. Układamy w misce warstwy ryby na to farsz, zalewamy i tak dalej: ryba + farsz + zalewa. Caloścmusi odstać conajmiej 24 h