Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Diety >

Odchudzanie wcale nie musi być pełne wyrzeczeń. Jednak dużo ludzi ma efekt...

minka, 24.10.2017 | czytaj dalej


Akcesoria do dekorowania. >

ja jestem w 100% a nawet 1000% za drobnymi dekoracjami zmieniającymi charakter...

dekoratorka69, 24.10.2017 | czytaj dalej


szukam ŁADNYCH karniszy >

robię dla klienta wizualizację kuchni potrzebuje sklep z karniszami x 3 co...

dekoratorka69, 24.10.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1979, wpisów: 29971
najnowszy wpis: 24.10.2017 11:14

Mamy 27186 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ roladki drobiowe

Goga

postów: 38

17.05.2007 20:20

Przyznam szczerze że nie pomyślałam o panierce.Dlaczego nie?

Chenia

postów: 459

14.05.2007 18:34

fajny pomysł, niczym przed usmażeniem nie panierować?

Goga

postów: 38

13.05.2007 13:45

Składniki:
Piersi drobiowe
czosnek
żurawina ze słoika
sos worchester
oliwa z oliwek
koperek
szynka drobiowa
sól, pieprz.
Piersi rozbić dość cienko.Czosnek wycisnąć przez praskę (w/g uznania) połączyć z oliwą,przyprawami i sosem worchester.Zamarynować w worku przez noc.Piersi posypać obficie poszatkowanym koperkiem,położyć plaster szynki a na nią łyżeczkę żurawiny.Zwinąć w rulon, spiąć klamerką do zrazów.Usmażyć (najlepiej w głębokim tłuszczu).Smacznego!
*wpadłam na to rano,usmażyłam właśnie jedną.Jak dla mnie extra.