Przepisy na świąteczne potrawy w Kuchni+

ostatnio na forum >>

remont kuchni >

postanowiliśmy z żoną wymienić w końcu meble w kuchni. Zleciliśmy to stolarzowi...

1992Tomasz, 18.12.2017 | czytaj dalej


Czajnik >

Jaki czajnik polecacie? Elektryczny czy tradycyjny. Nie ukrywam że tradycyjne bardzo mi...

Wanda2017, 18.12.2017 | czytaj dalej


Przepisy na swieta >

Dla mnie w święta obowiązkowo musi być bigos i tradycyjna polska sałatka...

temptinglook, 17.12.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 2014, wpisów: 30169
najnowszy wpis: 18.12.2017 12:11

Mamy 27422 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ przetwory

mousse

postów: 1

12.04.2008 23:18

śliwki w brandy:

suszone śliwki kalifornijskie, muszą być duże i mięsiste, włóż do słoika (najlepiej typu weck, do kupienia w IKEA, takie z gumką pod pokrywką), ale nie do pełna i zalej brandy do pełna, zamknij i zostaw na 2 tygodnie, podawaj same lub jako dodatek do deseru