W ogóle Krakus to dobra polska marka, będąca od lat na rynku. Ja odkryłam ostatnio ich żurek w kartonie i muszę przyznać, że byłam miło zaskoczona. Jakoś do gotowych dań podchodzę z dystansem, jednak zupa była naprawdę smaczna.
Cześć Wszystkim :)
Martusiak75, 20.04.2018 | czytaj dalej
Sorki, skopałam linki wysyłam posta raz jeszcze: Jeśli chodzi o walkę z...
zcejrowska, 20.04.2018 | czytaj dalej
Firma Xxlgastro.pl posiada rewelacyjne meble kuchenne na promocjach - jak ktoś szuka...
trassb55, 20.04.2018 | czytaj dalej
w sumie tematów: 2115, wpisów: 30725
najnowszy wpis: 20.04.2018 12:26
Mamy 27887 zarejestrowanych użytkowników.
Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.
W ogóle Krakus to dobra polska marka, będąca od lat na rynku. Ja odkryłam ostatnio ich żurek w kartonie i muszę przyznać, że byłam miło zaskoczona. Jakoś do gotowych dań podchodzę z dystansem, jednak zupa była naprawdę smaczna.
Racja, Krakus ma bardzo dobre koncentraty, ostatnio na Wielkanoc wypróbowałam żurek i byłam bardzo zadowolona z tego sprytnego rozwiązania. Często sięgam po niego, nie tylko na święta.
U mnie koniecznie musi być grzybowa, uwielbiam ten smak i aromat, od razu się dzieciństwo przypomina! W tym roku spędzaliśmy z mężem święta poza rodzinnym domem i postanowiliśmy sami sobie taką zupkę na szybko zrobić. Wykorzystaliśmy do tego koncentrat grzybowy od Krakusa i wyszła przepyszna! Nie spodziewałam się tego ale smakowała tak ja w domu, do tego jest super zdrowy skład.
Dla mnie w święta obowiązkowo musi być bigos i tradycyjna polska sałatka jarzynowa i do tego karczek pieczony z buraczkami :)
http://www.autolawetawroclaw.pl
Moim ulubionym i od razu koniecznym wypiekiem jest oczywiście sernik - nie wyobrażam sobie świąt bez niego! Niestety w tym roku dowiedziałam się, że mój syn ma uczulenie na gluten - robimy wersję bezglutenową. Często korzystam z tych przepisów podanych tutaj i jakoś sobie radzimy :D
Jakie sa wasze ulubione?