Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Jak chcesz to możesz sobie zainwestować w taki termometr i myślę, że...

B.Sadowska80, 20.10.2017 | czytaj dalej


kuchnia - ustrój >

Wszystko oczywiscie odgrywa jakas tam role. Ja osobiscie stawiam bardziej na dodatki...

marlenawwa, 19.10.2017 | czytaj dalej


Diety >

Sprawdź tabletki na odchudzanie może pomogą, ale polecam też stosować jakąś dietę.

Bubax, 19.10.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1974, wpisów: 29954
najnowszy wpis: 20.10.2017 14:33

Mamy 27177 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wydajemy przyjęcie

FORUM kuchnia+ przepis czesc 3

igusia

postów: 1

20.03.2008 14:47

myyy pszoyka

Chenia

postów: 459

17.03.2008 12:53

no właśnie :-)

jacek1f

postów: 2296

15.03.2008 12:50

bardzo fajne wszytsko (oprcz przyprawy warzywnej, którą posypujesz steki ...:-(..

ale po co zakladasz dublowane, triplowane wątki, pls!?

W jednym Fusion moze byc wszytsko przeciez.

pozdrawiam

enigma

postów: 24

15.03.2008 10:38

Ciastko imbirowo-czekoladowe z migdałami i orzechami pekan

20 dag gorzkiej czekolady,
7,5 dag imbiru,
10 dag mąki pszennej,
10 dag masła,
15 dag cukru pudru,
5 żółtek,
po 7 dag posiekanych migdałów i orzechów pekan

Czekoladę roztopić. Z połowy cukru pudru i imbiru ugotować gęsty syrop. Żółtka utrzeć z resztą cukru pudru, zaparzyć syropem, dodać masło, czekoladę, migdały oraz orzechy i starannie wymieszać. Piec około 30 min w piekarniku nagrzanym do temperatury 170°C. Można podawać z lodami, np. waniliowymi, i owocami, np. brzoskwiniami lub figami.