Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Jakie wino do dań z warzyw? >

Jeżeli lubicie czerwone wino wytrawne, mogę polecić Leaping Horse Merlot, ono dobrze...

malina_, 24.10.2017 | czytaj dalej


Dopłata >

Hej, czy jest tu ktoś zorientowany w temacie, kto mógłby mi powiedzieć,...

Miles, 23.10.2017 | czytaj dalej


Dzień dobry >

Cześć, jestem nowa, dlatego się z Wami witam ;>

sfinks, 23.10.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1977, wpisów: 29967
najnowszy wpis: 24.10.2017 02:32

Mamy 27186 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ prowki w ciescie serowym

marta

postów: 1

08.11.2006 13:19

szklanka maki 1/2 szklanki mleka 1 lub 2 jajka szczypta soli szczypta cukru mieszamy ciasto takie jak do nalesnikow lejace jesli jest za geste dodajemy jeszcze troche mleka jesli za rzadkie to troche maki mieszamy na koniec dodajemy 2 lyzki keczupu 1 lyzke musztardy sarepskiej i ser starty na duzych oczkach tyle ile lubicie mieszamy na patelni rozgrzewamy 2 lyzki oleju parowki kroimy na pol a polowki wzdluz wrzucamy je po kolei do ciasta obtaczamy dokladnie nastepnie smazymy z obu stron na braz
ZYCZE SMACZNEGO