Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Jak chcesz to możesz sobie zainwestować w taki termometr i myślę, że...

B.Sadowska80, 20.10.2017 | czytaj dalej


kuchnia - ustrój >

Wszystko oczywiscie odgrywa jakas tam role. Ja osobiscie stawiam bardziej na dodatki...

marlenawwa, 19.10.2017 | czytaj dalej


Diety >

Sprawdź tabletki na odchudzanie może pomogą, ale polecam też stosować jakąś dietę.

Bubax, 19.10.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1974, wpisów: 29954
najnowszy wpis: 20.10.2017 14:33

Mamy 27177 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Książki kulinarne

FORUM kuchnia+ pieczywo

Ela LISA

postów: 1956

29.03.2009 19:31

Dobra ksiazka,tez ja mam. Polecam. Jest jeszcze inna dobra ksiazka francuskiego autora. A table. Murielle Rousseau. Przepisy francuskiej rodziny.Troche autobiografi i opowiesci autora o rodzinie.Mozna poczytac i ugotowac cos ciekawego.

minutka

postów: 1250

13.11.2008 09:40

Ostatnio wpadła mi w ręce kolejna książka Petera Mayle"a "Wyznania francuskiego piekarza". Poza historyjkami z życia piekarza (chyba Auzeta) znajdziecie mnóstwo przepisów i wskazówek dotyczących wypieków różnego rodzaju chlebów i bułek. Przy okazji wymienione są francuskie wina pasujące do poszczególnych wypieków.