Zielona rewolucja Marty Dymek w Tajlandii

ostatnio na forum >>

Bezglutenowo >

Polecam wejść sobie na https://nakulinarnymszlaku.pl/ i zapoznać się z przepisami, które znajdują...

MArek455, 23.05.2018 | czytaj dalej


Catering dietetyczny - opinie >

Stosuję od miesiąca catering jedzeniemarzeniem specjalnie dopasowany do moich potrzeb. Jedzenie jest...

Rozalinda007, 22.05.2018 | czytaj dalej


Czy na pewno umiesz gotować? 5 >

Hmmm

Darcel, 22.05.2018 | czytaj dalej

Książki kulinarne

FORUM kuchnia+ pieczywo

Ela LISA

postów: 1956

29.03.2009 19:31

Dobra ksiazka,tez ja mam. Polecam. Jest jeszcze inna dobra ksiazka francuskiego autora. A table. Murielle Rousseau. Przepisy francuskiej rodziny.Troche autobiografi i opowiesci autora o rodzinie.Mozna poczytac i ugotowac cos ciekawego.

minutka

postów: 1250

13.11.2008 09:40

Ostatnio wpadła mi w ręce kolejna książka Petera Mayle"a "Wyznania francuskiego piekarza". Poza historyjkami z życia piekarza (chyba Auzeta) znajdziecie mnóstwo przepisów i wskazówek dotyczących wypieków różnego rodzaju chlebów i bułek. Przy okazji wymienione są francuskie wina pasujące do poszczególnych wypieków.