Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Jak chcesz to możesz sobie zainwestować w taki termometr i myślę, że...

B.Sadowska80, 20.10.2017 | czytaj dalej


kuchnia - ustrój >

Wszystko oczywiscie odgrywa jakas tam role. Ja osobiscie stawiam bardziej na dodatki...

marlenawwa, 19.10.2017 | czytaj dalej


Diety >

Sprawdź tabletki na odchudzanie może pomogą, ale polecam też stosować jakąś dietę.

Bubax, 19.10.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1974, wpisów: 29954
najnowszy wpis: 20.10.2017 14:33

Mamy 27178 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ perfekcyjna Pavlova

hester83

postów: 16

07.07.2012 08:48

ja nie studzę w piekarniku i wszystko jest ok, a dokładniej to robię tak:
pavlova

owocowadziewczyna

postów: 49

22.03.2012 12:17

Dokładnie jak pisze ursi5..
dopiero jak sie wystudzi i takjakby wysuszy, wyciagnąć :)

ursi5

postów: 219

01.08.2011 11:24

Należy ją studzić przy uchylonych drzwiczkach piekarnika.

lavash

postów: 2

29.07.2011 10:23

Co robicie, aby beza nie siadała pod koniec pieczenia/po wyłączeniu piekarnika? Proszę o porady :)