Przepisy na świąteczne potrawy w Kuchni+

ostatnio na forum >>

David w Europie 5 >

moim zdaniem też nie pasuje ..

Wraa, 15.12.2017 | czytaj dalej


Przystawka z cukinii >

Uwielbiam wszelkiego rodzaju potrafi z wykorzystaniem cukinii. Dodatkowo jest to bardzo zdrowe...

temptinglook, 14.12.2017 | czytaj dalej


Pomoc w organizacji eventu >

Hej! organizuję imprezę kulturalno-sportową i poszukuję firmy, która pomoże mi w...

jasang, 14.12.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 2010, wpisów: 30163
najnowszy wpis: 15.12.2017 00:32

Mamy 27400 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ perfekcyjna Pavlova

hester83

postów: 16

07.07.2012 08:48

ja nie studzę w piekarniku i wszystko jest ok, a dokładniej to robię tak:
pavlova

owocowadziewczyna

postów: 49

22.03.2012 12:17

Dokładnie jak pisze ursi5..
dopiero jak sie wystudzi i takjakby wysuszy, wyciagnąć :)

ursi5

postów: 219

01.08.2011 11:24

Należy ją studzić przy uchylonych drzwiczkach piekarnika.

lavash

postów: 2

29.07.2011 10:23

Co robicie, aby beza nie siadała pod koniec pieczenia/po wyłączeniu piekarnika? Proszę o porady :)