Przepisy na świąteczne potrawy w Kuchni+

ostatnio na forum >>

remont kuchni >

postanowiliśmy z żoną wymienić w końcu meble w kuchni. Zleciliśmy to stolarzowi...

1992Tomasz, 18.12.2017 | czytaj dalej


Czajnik >

Jaki czajnik polecacie? Elektryczny czy tradycyjny. Nie ukrywam że tradycyjne bardzo mi...

Wanda2017, 18.12.2017 | czytaj dalej


Przepisy na swieta >

Dla mnie w święta obowiązkowo musi być bigos i tradycyjna polska sałatka...

temptinglook, 17.12.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 2014, wpisów: 30169
najnowszy wpis: 18.12.2017 12:11

Mamy 27421 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ Papryka faszerowana

misiek100

postów: 1

26.08.2008 19:04

Papryki przekroić na pół. Na patelkę wlać oliwę, podsmażyć pieczarki i cebulę. Do podsmażonych warzyw dodać sól, pieprz, paprykę w proszku,pokrojoną drobno bazylie. Następnie wlać puszkę pomidorów. Dusić na małym ogniu przez 10-15 min.
Wystudzoną masą nadziać papryki. Podpiec w piekarniku przez 15-20 min.