Przepisy na świąteczne potrawy w Kuchni+

ostatnio na forum >>

Witam >

Cześć wszystkim!!!

1992Tomasz, 12.12.2017 | czytaj dalej


odszkodowanie za opóźniony lot >

POszukuję informacji o firie airlex http://airlex.eu/odszkodowanie-za-opozniony-lot/ Wraz z mężem próbujemy odzyskać pieniądze...

Bleka, 12.12.2017 | czytaj dalej


książki z lidla >

hej

frydream, 12.12.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 2009, wpisów: 30154
najnowszy wpis: 12.12.2017 23:08

Mamy 27390 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Posiej i zbierz

FORUM kuchnia+ mrożenie szpinaku

hussel

postów: 6

24.01.2012 09:21

A'propos tego szpinaku to ja go nie blanszuję i mi nie ciemnieje

gosia63

postów: 18

08.11.2011 20:03

Nasiona kupiłam w OBI, polecam, uprawa bardzo łatwa.

kamil

postów: 283

08.11.2011 09:40

a tego buraka gdzie kupić?

gosia63

postów: 18

24.10.2009 17:29

Dlaczego szpinak do mrożenia ciemnieje?Niestety część liści po blanszowaniu przybiera ciemny kolor chociaż wkładam go zaraz do zimnej wody. Może blanszowanie jest niepotrzebne? I jeszcze jedna sprawa- polecam burak liściowy,jest o wiele smaczniejszy od typowego szpinaku, liście są olbrzymie, jadalny jest również rdzeń , (chociaż ten niespecjalnie odpowiada moim kubkom smakowym bo ma posmak surowego buraka). Ale liście pyszne ,uprawa prosta , więc polecam!