Przepisy na świąteczne potrawy w Kuchni+

ostatnio na forum >>

Wasze ulubione herbaty >

Mi w ostatnim czasie najbardziej smakuje herbata https://moyamatcha.com. Ma charakterystyczny, ciekawy aromat,...

Kambelina, 14.12.2017 | czytaj dalej


Przepisy na swieta >

Moim ulubionym i od razu koniecznym wypiekiem jest oczywiście sernik - nie...

B.Sadowska80, 14.12.2017 | czytaj dalej


Witam >

Witam wszystkich ;)

natka269705, 14.12.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 2009, wpisów: 30160
najnowszy wpis: 14.12.2017 12:29

Mamy 27397 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Programy kuchni+

FORUM kuchnia+ Martha piecze

więcej >>

bierka

postów: 1

17.04.2013 10:49

Szkoda, że nie ma zdjęć - łatwiej by było później odnaleźć przepis o który nam chodzi :(

babcia

postów: 23

06.01.2012 00:58

Dziękuję za przepisy z cyklu Martha piecze .Równocześnie proszę o wyjaśnienie przepisu na ciasto drożdżowe.W ostatnim akapicie składników jest zapis ''1 mąka do wypieków''Z treści przepisu nie wynika do czego i jaka to ma być maka.oraz ewentualnie jaka ilość.
ŁĄCZE POZDROWIENIA

manx

postów: 3

02.12.2011 20:22

dziękuję za "miarki"

Hestia Q-34

postów: 419

02.12.2011 14:35

Miarki amerykanskie

1 miarka - 237ml
1/2 miarki - 118ml
1/3 miarki - 79ml
1/4 miarki - 59ml

manx

postów: 3

02.12.2011 13:03

czy może ktoś się orientuje jakiej objętości miarka jest używana przez Marthę w programie Martha piecze ?

sonia1

postów: 5

29.11.2011 20:37

ja też przeglądałam, ale znalazłam tylko gotowane na mleku lub wodzie "wysepki", ale wielkie dzięki

ursi5

postów: 219

27.11.2011 16:54

Mnie też spodobał się ten przepis, ale wejdź w google, są mniej lub bardziej udane przepisy tego typu. Jeden z nich (a wszystkich nie przejrzałam) jest bardzo podobny do tego jaki przedstawiła Martha.

sonia1

postów: 5

27.11.2011 13:03

mam pytanko-czy ktoś może mi podać przepis "pływającej wyspy" pieczonej w formie babkowej w kąpieli wodnej-jeszcze nie ma go w przepisach programu