Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Jak chcesz to możesz sobie zainwestować w taki termometr i myślę, że...

B.Sadowska80, 20.10.2017 | czytaj dalej


kuchnia - ustrój >

Wszystko oczywiscie odgrywa jakas tam role. Ja osobiscie stawiam bardziej na dodatki...

marlenawwa, 19.10.2017 | czytaj dalej


Diety >

Sprawdź tabletki na odchudzanie może pomogą, ale polecam też stosować jakąś dietę.

Bubax, 19.10.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1974, wpisów: 29954
najnowszy wpis: 20.10.2017 14:33

Mamy 27177 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Produkty poszukiwane

FORUM kuchnia+ Mąka Wondra

sayonara

postów: 1

07.10.2008 12:57

też słyszałam jak J. Pepin użył słowa mąka ryżowa. To pewnie to?

riolcia

postów: 14

06.05.2008 11:36

Mąkę Wondra (to chyba od nazwy producenta) można nazwac mąką instant czyli łatwo rozpuszczającą się w ciepłych i zimnych płynach. Używa się jej jako szybkiego zagęszczenia bez grudek. Poszukaj w Kuchniach Świata - oni mają wszystko ;o)

Majorka

postów: 23

25.01.2008 22:17

Witam, w przepisie Jacquesa Pepin na kurczaka z czosnkiem występuje mąka Wondra. Jacques Pepin w 7 odcinku swojego programu Szybkie gotowanie powiedział, jakiej innej mąki można użyć zamiast, ale niestety zapomniałam. Czy ktoś może wie? Coś mi chodzi po głowie, że to mąka ryżowa. Gdzie można ją kupić?

post edytowany 1 raz, ostatnio 31.01.2008 23:55