Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Jak chcesz to możesz sobie zainwestować w taki termometr i myślę, że...

B.Sadowska80, 20.10.2017 | czytaj dalej


kuchnia - ustrój >

Wszystko oczywiscie odgrywa jakas tam role. Ja osobiscie stawiam bardziej na dodatki...

marlenawwa, 19.10.2017 | czytaj dalej


Diety >

Sprawdź tabletki na odchudzanie może pomogą, ale polecam też stosować jakąś dietę.

Bubax, 19.10.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1974, wpisów: 29954
najnowszy wpis: 20.10.2017 14:33

Mamy 27177 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Programy kuchni+

FORUM kuchnia+ Made in Neapol

więcej >>

KalZakath

postów: 3

27.02.2012 10:59

Czy ktoś się może orientuje kiedy kiedy znów ten mistrzowski film będzie emitowany? A na razie polecam "2 łakomych włochów", także warty uwagi;) cyt. "...o mój Boże, jak ja dobrze gotuje!" ;))

toskaniau

postów: 41

14.12.2011 13:58

Popieram Kal Zakath... gdy zjadlam pierwsza w zyciu pizze w Neapolu, zrozumialam, ze juz nigdy, nigdzie nie zjem takiej samej tylko tam, pod Wezuwiuszem, cudo..

KalZakath

postów: 3

12.12.2011 15:41

Ma ktos ten film i wersji polskiej? Bo bardzo go porzadam;) w sieci nie daje rady go odnalezc:/

post edytowany 1 raz, ostatnio 12.12.2011 15:42

KalZakath

postów: 3

12.12.2011 15:39

Po obejrzeniu tego filmu przestalem zamawiac pizze:P Teraz pizze jemy z zona tylko wlasnej roboty i przy uzyciu patentow z filmu. REWELACJA!!! A film mistrzostwo!!! Pokazuje wloska milosc do pizzy...

toskaniau

postów: 41

17.07.2011 21:28

Kocham Nea[ol, kocham kuchnie jaka tam jadlam, cudenka..:O)

creazy chef

postów: 44

06.05.2010 16:22

zgadzam się,oglądałem bez wytchnienia,pizza tez jest sztuką...Po projekcji musiałem zamówić pizze Margaritę,oczywiście bez komentarza...daleko nam do perfekcji.Pozdrawiam

Hestia Q-34

postów: 419

06.05.2010 11:28

Fantastyczny film.
Na sama mysl o tych cudach cieknie mi slina.

k.tyczynski

postów: 81

06.05.2010 10:13

Film godny polecenia. Na prawdę widać miłość mistrzów pizzy do ich pracy, którzy chcą przekazywać wiedzę dalej, aby pizza Neapolitana była pizzą Neapolitaną.

marghe

postów: 356

05.05.2010 23:33

Cud, mniut i ultramaryna ;-)

marghe

postów: 356

05.05.2010 13:24

Dziękuję. NIe omieszkam :)

snoozy

postów: 2419

05.05.2010 07:18

Będzie dziś o 22 i jutro o 20.Koniecznie obejrzyj :-)

post edytowany 1 raz, ostatnio 05.05.2010 07:18

marghe

postów: 356

05.05.2010 00:50

Będzie powtórka?
Bo przegapiłam :(

snoozy

postów: 2419

04.05.2010 22:29

Ja nie tylko czułem ale i oglądając jadłem, choc zrobiona przeze mnie neapolitana nie była z:mąki dla pizzerii Molino Caputi Tipo 00, drożdży neapolitańskich, wody zaczerpniętej z podziemnej cysterny pod Neapolem, Mozzarelli di Bufala Campana lub Mozzarelli Fior di Latte Appennino i listków bazylii z rajskich ogrodów Kampanii ale miała w sobie pomidory San Marzano i oliwe extra vergine z Sorrento :-)
Świetny film

migotka333

postów: 1184

04.05.2010 15:20

Czekałam na ten film od zeszłego roku...nie zawiodłam się
Tak jak mówili widzowie przed emisją: "pizzę było czuć z ekranu"
Dla mnie super...perełka
:-)))