Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Jak chcesz to możesz sobie zainwestować w taki termometr i myślę, że...

B.Sadowska80, 20.10.2017 | czytaj dalej


kuchnia - ustrój >

Wszystko oczywiscie odgrywa jakas tam role. Ja osobiscie stawiam bardziej na dodatki...

marlenawwa, 19.10.2017 | czytaj dalej


Diety >

Sprawdź tabletki na odchudzanie może pomogą, ale polecam też stosować jakąś dietę.

Bubax, 19.10.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1974, wpisów: 29954
najnowszy wpis: 20.10.2017 14:33

Mamy 27176 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wszystko o... kuchni+

FORUM kuchnia+ Linki

jacek1f

postów: 2296

02.08.2010 10:57

chyba musisz jeszcze raz

marghe

postów: 356

02.08.2010 00:52

dziękuję JAcku :)

próba

jacek1f

postów: 2296

31.07.2010 08:58

kiedy klikasz wstaw pokazuja sie pola. najbardziej po prawej jest do wklejenia linki, a ten z lewej jest do opisania samemu - cokolwiek.
I potem klikasz wstaw i juz.

U mnie nie dzialalo bo wogole nie pojawialy sie pola operacyjne...:-)

jacek1f

postów: 2296

31.07.2010 08:56

czego nie rozumiesz

marghe

postów: 356

30.07.2010 18:24

admin napisał 29.07.2010 17:39:
W przypadków linków długich proszę o wstawianie w pierwszym boksie np; słowa opisującego dany link, a dopiero w drugim boksie wstawiamy odpowiedni url. Gdyby nadal były jakieś kłopoty z prawidłowym działaniem linkowania proszę o informację.
O ja durna, nie rozumiem co mam zrobić
Łopatologicznie poproszę

jacek1f

postów: 2296

29.07.2010 20:56

dziala:-)

jacek1f

postów: 2296

29.07.2010 20:56

no to sprobujmy:

kuchenka

i?

29.07.2010 17:39

 

Witam

Jak się okazuje linkowanie nie działało w firefoxie, bardzo porszę o sprawdzenie czy nadal występują problemy. W przypadków linków długich proszę o wstawianie w pierwszym boksie np; słowa opisującego dany link, a dopiero w drugim boksie wstawiamy odpowiedni url. Gdyby nadal były jakieś kłopoty z prawidłowym działaniem linkowania proszę o informację.

pozdrawiam

jacek1f

postów: 2296

29.07.2010 11:11

spróbujmy i my:-)

nie dziala wstawianie linkow wcale i juz. Cofneliscie sie o pol roku:-)

marghe

postów: 356

28.07.2010 22:35

tym razem pojawił mi się taki oto komunikat

Popraw pola zaznaczone na czerwono
(opis błedu w "dymku" pod nazwą pola

(napis"treść" był na czerwono.. po usunięciu linka post przeszedł)

za kazdym razem gdy chcę dodać nieco dłuższego linka musze korzystać z Tinyurl.com

I jeszcze jedno - dlaczego linki, które uda mi się zamieścić są nieaktywne.
Coś nie tak robię?

post edytowany 1 raz, ostatnio 28.07.2010 22:37

marghe

postów: 356

28.07.2010 22:31

Raczej trudno będzie o przykład skoro nie wchodzą :D

spróbujmy

nic z tego
Pierwszy lepszy link z Merlina..

28.07.2010 17:27

 

a czy mogę prosić o przykład takiego linku, problem już był zgłaszany co prawda, sprawdzaliśmy to po naszej stronie i linkowanie działało, ale być może gdzie indziej leży przyczyna tej usterki.

marghe

postów: 356

28.07.2010 16:38

Większość linków nie wchodzi, ponoć są za długie..
Szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem dlaczego