Przepisy na świąteczne potrawy w Kuchni+

ostatnio na forum >>

Witam >

Cześć wszystkim!!!

1992Tomasz, 12.12.2017 | czytaj dalej


odszkodowanie za opóźniony lot >

POszukuję informacji o firie airlex http://airlex.eu/odszkodowanie-za-opozniony-lot/ Wraz z mężem próbujemy odzyskać pieniądze...

Bleka, 12.12.2017 | czytaj dalej


książki z lidla >

hej

frydream, 12.12.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 2009, wpisów: 30154
najnowszy wpis: 12.12.2017 23:08

Mamy 27391 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Programy kuchni+

FORUM kuchnia+ Ł'apetyt 2

AniaSolska

postów: 2

22.09.2015 14:00

Bardzo fajny człowiek, bardzo fajne przepisy.

--------------
W moim blogu moja recenzja i opinia nestbank
Konto w nest banku. Opłaty i prowizje.

post edytowany 1 raz, ostatnio 18.11.2016 14:27

SylwiaH

postów: 14

24.05.2015 15:58

Też go lubię, przepisy całkiem ciekawa i przyjemnie się ogląda. Z wykonaniem samemu rzeczywiście czasem trudno.

______________
Ostatnio na moim blogu Moja opinia o Nest Banku (dawny Smart)
Nest Bank (Smart) - opinie konta i inne produkty. Recenzja Nest Banku (Smart)

post edytowany 1 raz, ostatnio 09.11.2016 10:03

Naranja

postów: 3

18.04.2011 12:00

A ja bardzo lubię tego prowadzącego. Jest sympatyczny i ma fajne przepisy. Może czasem dla mnie zbyt skomplikowane, ale to raczej kwestia talentu :)

myszsza

postów: 251

02.02.2011 23:23

Może trochę przesadzasz?

kamil

postów: 283

02.02.2011 23:15

jemu się wszystko myli. Mogłaby kiedyś kuchnia.tv zainwestować w jakieś badania, jak widzowie oceniają programy. Myślę, że opinie na temat łapetu, kuroniów i innych atelier bez smaku byłyby druzgocące. Ale jak się jest jedyną telewizją kulinarną, to niestety opinie widzów ma się w poważaniu.

capitel

postów: 2

01.02.2011 12:55

mziomala napisała 01.02.2011 01:46:
Właśnie oglądam jeden z odcinków.
Jak można nazwać coś risottem, jeśli nie używa się do tego ani grama ryżu???
Ano nie można. Coś się prowadzącemu pomyliło.

post edytowany 1 raz, ostatnio 01.02.2011 12:58

Widelec

postów: 41

01.02.2011 07:20

http://www.bankfotek.pl/view/904104

post edytowany 2 razy, ostatnio 28.02.2011 20:06

mziomala

postów: 2

01.02.2011 01:46

Właśnie oglądam jeden z odcinków.
Jak można nazwać coś risottem, jeśli nie używa się do tego ani grama ryżu???

kamil

postów: 283

11.01.2011 17:24

szefkuchni_polka napisał 11.01.2011 17:12:
To może zobaczę w końcu program z tobą! Mistrzu! każdy taki chojrak, Spróbuj jak ja przed kamera zobaczysz jak to jest!
jak się gotuje, ceruje dziury, naprawia samochody, albo leczy ludzi to trzeba umieć to robić. Jak się nie nadajesz, nie potrafisz i piszesz, że takie to trudne być przed kamerą, to daj sobie z tym spokój. Widzowie mają prawo oceniać programy, bo one w końcu są dla widzów, a nie dla prowadzących. Ja się do telewizji nie nadaję, więc tego nie robię. Inni się nie nadają, ale to robią i zmuszają do zmiany kanału.

szefkuchni_polka

postów: 25

11.01.2011 17:12

To może zobaczę w końcu program z tobą! Mistrzu! każdy taki chojrak, Spróbuj jak ja przed kamera zobaczysz jak to jest!

kamil

postów: 283

11.01.2011 12:00

jacek1f napisał 11.01.2011 10:25:
akurat oliwa i pomidor tym razem to skucha niezła:-(...
nie wiemm czemu, ale w polskich programach kulinarnych są ciągle skuchy. I to banalne właśnie takie, dotyczące elementarza kucharskiego.

jacek1f

postów: 2296

11.01.2011 10:25

akurat oliwa i pomidor tym razem to skucha niezła:-(...

kamil

postów: 283

10.01.2011 23:50

IzaBella napisała 10.01.2011 22:58:
kamilku- gdzie można znaleźć potwierdzenie twoich nadzwyczajnych "umiejętności" kulinarnych ? Jak widzę bardzo lubisz doprawiać swoje danka żółcią, proponuję abyś sobie oszczędził wygłasznych tu mądrości. Facet, któremu kasują posty jest jakoś mało wiarygodny, nawet chyba bardziej niż ten, który używa oliwy przy gotowaniu makaronu.
zejdź z wątków osobistych i wejdź na merytoryczne. Bo tutaj rozmawiamy o programach, prowadzących jako kucharzach, daniach i gotowaniu, nie rozmawiamy o ludziach i ich cechach charakteru.

IzaBella

postów: 17

10.01.2011 22:58

kamilku- gdzie można znaleźć potwierdzenie twoich nadzwyczajnych "umiejętności" kulinarnych ? Jak widzę bardzo lubisz doprawiać swoje danka żółcią, proponuję abyś sobie oszczędził wygłasznych tu mądrości. Facet, któremu kasują posty jest jakoś mało wiarygodny, nawet chyba bardziej niż ten, który używa oliwy przy gotowaniu makaronu.

marghe

postów: 356

10.01.2011 17:39

kamil napisał 10.01.2011 09:26:
Dobry makaron nie sklei się po ugotowaniu.
Pełna zgoda.
Zadne oliwy, oleje itp nie są absolutnie potrzebne

kamil

postów: 283

10.01.2011 09:26

Dobry makaron nie sklei się po ugotowaniu. Szajs, typu lubella czy dyskontowe cuda z marketów owszem. To samo się tyczy pierogów. Jak jest do luftu mąka, to się posklejają.

keval

postów: 38

09.01.2011 18:20

Ja gotuję makaron w wodzie z oliwą i pierogi też, a to wszytko po to, żeby się nie sklejało i temu to słuzy Kamilu.
Poza tym za programem nie przepadam i za prowadzącym też.

kamil

postów: 283

09.01.2011 14:52

łapetyt to kolejny program papudruna. Właśnie oglądam co koleś wyprawia. Gotuje makaron w wodzie z oliwą. To jest durnota i papudractwo właśnie. Po co ta oliwa? Kto normalny gotuje makaron z oliwą, która przecież nie łączy się z wodą i niczego nie daje.
Druga rzecz to pomidor. Chłopaczek właśnie pokroił pomidora w taki sposób, że pociął również to białe dziadostwo w środku, które powinno być wykrojone. Przecież w sosie, który nie był rozgotywany, a jedynie krótko smażony, to białe będzie twarde i jedzący będą pluli na talerz.
A uklepywanie makaronu na patelni palcami to jest już w ogóle mistrzostwo świata.
Kuchnia.tv mogłaby poszukać lepszych prowadzących polskie programy kulinarne, bo to co jest teraz, to tragedia.

post edytowany 1 raz, ostatnio 09.01.2011 14:54

IzaBella

postów: 17

04.01.2011 11:33

Dawno KUCHNI TV nie odwiedzalam i zaluje. Nowa edycja L'apetyta na piateczke - czysciutka forma, znajacy sie na rzeczy prowadzacy - wszystko schludne i ogarniete ) Przepisy sprawdzone, bazujace na dobrych naturalnych produktach zachecaja do krzatania sie w kuchni. Teraz panie Grzesiu przyszedl czas na jakas autorska ksiazke kucharska - z zyczliwoscia zachecam do dzialania w tym kierunku.
Telewidzom i sympatykom KUCHNI TV samych pysznosci w 2011 roku.

arek3210

postów: 4

23.12.2010 22:45

dobry program polecam

Dzidka

postów: 33

16.12.2010 19:57

Naprawdę dobry program. Sezon 2 lepszy od pierwszego. Ciekawe przepisy i sensowny prowadzący. Tak trzymać!

Megantoja

postów: 2

16.12.2010 15:08

Witam, od jakiegoś czasu mieszkam w okolicach Oxfordu (UK) ale z tym samym zainteresowaniem wracam na stronę Kuchnia TV zobaczyc co tam słychać na Łapetycie. Super sprawa! Jak zwykle świeżo, zdrowo i aż ślinka cieknie jak się czyta przepisy p. Grzegorza. Zaraz coś zrobię i znowu zabłysnę wśród lokalnych znajomych:-)

MaxRedaktor

postów: 174

08.11.2010 12:32

Proszę bardzo :)

08.11.2010 11:32

 

Witam
Poprawione, dziękuję za zwrócenie uwagi.

pozdrawiam

MaxRedaktor

postów: 174

08.11.2010 11:23

W tytule przepisu z programu jest błąd. Chodzi o "Makaron z rakami a`la Ćwierciakiewiczowa"
Pani nazywała się ĆwierCZakiewiczowa.

AsiekTrol

postów: 3

05.11.2010 17:04

Wyrazy uznania dla Pana prowadzącego;D

bazylia10

postów: 6

24.10.2010 12:55

Brawo jedyny polski program kulinarny ciekawie zrobiony, z kucharzem-osobowością. Nareszcie nie wieje nudą.