Przepisy na świąteczne potrawy w Kuchni+

ostatnio na forum >>

Przystawka z cukinii >

Uwielbiam wszelkiego rodzaju potrafi z wykorzystaniem cukinii. Dodatkowo jest to bardzo zdrowe...

temptinglook, 14.12.2017 | czytaj dalej


Pomoc w organizacji eventu >

Hej! organizuję imprezę kulturalno-sportową i poszukuję firmy, która pomoże mi w...

jasang, 14.12.2017 | czytaj dalej


Wasze ulubione herbaty >

Mi w ostatnim czasie najbardziej smakuje herbata https://moyamatcha.com. Ma charakterystyczny, ciekawy aromat,...

Kambelina, 14.12.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 2010, wpisów: 30162
najnowszy wpis: 14.12.2017 19:27

Mamy 27397 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ kwaśny barszcz

głodomór

postów: 1

17.03.2007 23:31

wodę zagotować dodać bulion rosołowy z cielęciną. Dodać koncentratu (lub instantu).Dosypać 2,0g koperku.Dosypać pieprzu 1 lub 2 ziołowy mieszać na dużym ogniu przez około 5min.Dolać 11 kropel magi i 12 kropli oleiwy z oliwek (ilość kropli zależy od wyboru)POLECAM. Historia:Zostałem sam w domu i zgłodniałem znalazłem przyprawy,buraki,instant i koncentrat. Zmieszałem i... Mama mówi że dobre. Jeżeli chcecie możecie dorzucić mięsa.