Przepisy na świąteczne potrawy w Kuchni+

ostatnio na forum >>

Przepisy na swieta >

Dla mnie w święta obowiązkowo musi być bigos i tradycyjna polska sałatka...

temptinglook, 17.12.2017 | czytaj dalej


Sieć nowych restauracji >

Z racji, że planuję otworzyć niebawem nową restaurację poszukuję ku temu lokale,...

Karpatk67a, 17.12.2017 | czytaj dalej


lampa loft >

można ledowe właśnie oświetlenie umieścić pod wiszącymi szafkami. Ładnie oświetlają blaty. Też...

klarcik, 16.12.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 2012, wpisów: 30167
najnowszy wpis: 17.12.2017 20:30

Mamy 27420 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Programy kuchni+

FORUM kuchnia+ Kuchnia francuska po prostu 3

więcej >>

Orinta

postów: 10

31.01.2015 11:46

Dawno tutaj chyba nikt nie zaglądał hihi Mam do was właśnie takie małe pytanie a mianowicie jakie teraz oglądacie takie programy kulinarne i bierzecie jakieś przepisy ? Bo właśnie ostatnimi czasy zainteresował się takimi właśnie francuską kuchnią i robię różnego rodzaju takie kruche ciasta ale nie widziałam żadnego programu z francuską kuchnią ehh

aagakropeczka

postów: 4

15.04.2013 18:12

zawsze robię się głodna po programie i mam ochotę na wielkie gotowanie !!!

kartoflanka

postów: 3

12.04.2013 14:33

Cudny program, takie gotowanie trochę od niechcenia, a za to z jakim efektem końcowym!

skull83

postów: 10

26.03.2013 20:38

dobry program, dobre przepisy, miło się ogląda i sporo przepisów nadaję się na elegancki obiad, np. kiedy chce się zabłysnąć przed teściami :))

basienqa

postów: 1

24.02.2013 11:57

A w jakiej temeperaturze piecze się to ciasto?

stefania

postów: 48

17.02.2013 13:30

Dziękuję Hestia!
Pozdrawiam
Stefania

Hestia Q-34

postów: 419

16.02.2013 14:35

Hej Stefania!
Ciasto czekoladowe - 1 cup /250ml/ cukru.To ciasto bez
maki.
Ciastka moellueux au chocolat - 2/3 szklanki cukru.
Pozdrawiam
Hestia

stefania

postów: 48

16.02.2013 07:02

Proszę o korektę przepisów na ciastka moelleux au chocolat oraz cisto czekoladowe ze spękanym wierzchem. W sposobie przygotowania występuje cukier, który należy utrzeć z żółtkami, natomiast w składnikach cukru brakuje. Występuje mąka, z którą nie wiadomo, co zrobić.
Taki brak staranności źle świadczy o autorach strony i na pewno zmartwiłby panią Laurę Calder, która jest prawdziwą mistrzynią sztuki kulinarnej.

hotcurry

postów: 13

29.12.2012 16:14

Już naostrzyłam kubki smakowe...;)
A Wy?
Wszystkiego smacznego w nowym roku!