Przepisy na świąteczne potrawy w Kuchni+

ostatnio na forum >>

David w Europie 5 >

moim zdaniem też nie pasuje ..

Wraa, 15.12.2017 | czytaj dalej


Przystawka z cukinii >

Uwielbiam wszelkiego rodzaju potrafi z wykorzystaniem cukinii. Dodatkowo jest to bardzo zdrowe...

temptinglook, 14.12.2017 | czytaj dalej


Pomoc w organizacji eventu >

Hej! organizuję imprezę kulturalno-sportową i poszukuję firmy, która pomoże mi w...

jasang, 14.12.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 2010, wpisów: 30163
najnowszy wpis: 15.12.2017 00:32

Mamy 27401 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Książki kulinarne

FORUM kuchnia+ książka kucharska

migotka333

postów: 1184

05.05.2010 10:58

Nie jestem osobą działającą w branży :-D
ale bardzo polecam "Kulinaria Italia" (z pomidorem na okładce) i "Kulinaria francuskie"(z kogutem na okładce). Obie książki są podzielone na rozdziały odpowiadające regionom każdego kraju.
Bardzo dobra lektura, warta swojej ceny
:-)))

mazur517

postów: 1

05.05.2010 02:05

witam. poszukuję książki na temat kuchni ale nie z przepisami tylko z jak największą ilością opisanych składników z różnych kuchni świata. W sensie np. wypisane wszystkie sery francuskie i ich właściwości, smak, itd itd. Chodzi mi o to żeby znajdowało się w tej książce mnóstwo półproduktów stosowanych w gastronomii. Im więcej tym lepiej. Osoby działające w branży będą wiedziały o co chodzi. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam