Przepisy na świąteczne potrawy w Kuchni+

ostatnio na forum >>

Problemy z odżywianiem >

Zgłosiłam sprawę do prawnika https://www.i-kancelaria.pl/o-kancelarii/ bo czułam się tylko gorzej i gorzej

Romoha, 11.12.2017 | czytaj dalej


Przepisy na swieta >

Jakie sa wasze ulubione?

marlenawwa, 11.12.2017 | czytaj dalej


Objazd kulinarny Paryża >

Wraz z moim mężem kochamy kuchnię francuską stąd padł pomysł by na...

sisirus, 11.12.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 2008, wpisów: 30147
najnowszy wpis: 11.12.2017 20:48

Mamy 27383 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Książki kulinarne

FORUM kuchnia+ książka kucharska

migotka333

postów: 1184

05.05.2010 10:58

Nie jestem osobą działającą w branży :-D
ale bardzo polecam "Kulinaria Italia" (z pomidorem na okładce) i "Kulinaria francuskie"(z kogutem na okładce). Obie książki są podzielone na rozdziały odpowiadające regionom każdego kraju.
Bardzo dobra lektura, warta swojej ceny
:-)))

mazur517

postów: 1

05.05.2010 02:05

witam. poszukuję książki na temat kuchni ale nie z przepisami tylko z jak największą ilością opisanych składników z różnych kuchni świata. W sensie np. wypisane wszystkie sery francuskie i ich właściwości, smak, itd itd. Chodzi mi o to żeby znajdowało się w tej książce mnóstwo półproduktów stosowanych w gastronomii. Im więcej tym lepiej. Osoby działające w branży będą wiedziały o co chodzi. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam