Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Meble z Ikei >

Jeżeli chodzi o jakość wykonania mebli i wytrzymałość materiałów to z czystym...

Katulla, 19.10.2017 | czytaj dalej


jakie meble do kuchni >

Najlepiej wybrac meble na wymiar, wtedy bedzie wszystko idealnie do siebie pasowac....

piotr_e, 18.10.2017 | czytaj dalej


co sieje na dzialce >

A co z przycinaniem drzewek owocowych? Niektórzy mówią, że najlepiej na jesień...

B.Sadowska80, 18.10.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1974, wpisów: 29951
najnowszy wpis: 19.10.2017 11:37

Mamy 27173 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Programy kuchni+

FORUM kuchnia+ Jakubiak w sezonie 4

więcej >>

TomikL

postów: 4

30.08.2016 17:15

Jestem zdziwiony negatywnymi reakcjami. To bardzo fajny program, zarówno od strony kulinarnej, jak i wizualnej. Po prostu dobrze się ogląda - mnie te programy odprężają! Fajnie by było mieć takiego kumpla co tak gotuje :-)

a_nie_znam_sie

postów: 6

11.07.2015 23:37

jaki kraj taki J. Olivier :) ale poważnie mówiąc to chłopina się stara. Tylko jakby więcej było o technologii przepisu byłoby milej. Bo smak to powstaje chyba po odpowiedniej przetwórce :) ja nie umiem upiec ciasta drożdżowego bo to trzeba pokazać krok po kroku :) nie krytykuję, chcę się uczyć i dowiedzieć czegoś. Z programu to nie wynika. Poprawić a będę kontent :)

rzviro

postów: 212

02.07.2015 19:29

Ten temat już był przerabiany kilkukrotnie. Nudny (-a?) jesteś. Poza tym facet ( na pewno??? ) mający DAMSKI nick???? Coś tu nie gra.....

post edytowany 1 raz, ostatnio 02.07.2015 23:05

Sara

postów: 46

01.07.2015 23:13

Sepleniący flejtuch z brudem za paznokciami to najkrótsza recenzja!!!!