Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Jak chcesz to możesz sobie zainwestować w taki termometr i myślę, że...

B.Sadowska80, 20.10.2017 | czytaj dalej


kuchnia - ustrój >

Wszystko oczywiscie odgrywa jakas tam role. Ja osobiscie stawiam bardziej na dodatki...

marlenawwa, 19.10.2017 | czytaj dalej


Diety >

Sprawdź tabletki na odchudzanie może pomogą, ale polecam też stosować jakąś dietę.

Bubax, 19.10.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1974, wpisów: 29954
najnowszy wpis: 20.10.2017 14:33

Mamy 27177 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ Jabłuszko pełne snów - do mięska

mozaika

postów: 58

02.11.2007 16:42

Kwaśne jabłuszka dzielimy na ćwiartki (albo ósemki) i wrzucamy do naczynia z mocno osoloną wodą. Na jakowymś tłudzczyku podduszamy posiekaną cebulkę, jak się ładnie zeszkli dodajemy odsączone jabłka i posypujemy przyprawami (ja tam najbardziej lubię majeranek z lekką nutą tymiankową) i solą, po czym naczynie przykrywamy i dusimy na małym ogniu. Jak jabłka się rozpadną to już można jeść!