Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Blog >

Wpadlam na pewien pomysl zwiazany z moja pasja czyli gotowaniem. Chcialabym stworzyc...

kamilawroc, 22.10.2017 | czytaj dalej


Wasza opinia na temat upominków >

A propo preznetow to zastanawiam sie na jakims upominkiem dla mojej corki....

kamilawroc, 22.10.2017 | czytaj dalej


Witam >

Czesc!

kamilawroc, 21.10.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1976, wpisów: 29962
najnowszy wpis: 22.10.2017 13:49

Mamy 27184 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ Golonka po alzacku (w bialym winie)

kapturek62

postów: 1

19.04.2008 06:42

Golonke dobrze podsmazyc, przelozyc do garnka, dorzucic 5 cebul pokrojonych w piorka, dodac: sol, pieprz, lisc laurowy oraz 1,5 lyzki cukru, zalac bialym wytrawnym winem i zagotowac. Nastepnie przykryc i dusic na malym ogniu ok.2godz.Podawac z purée ziemniaczanym.Smacznego!