Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Witam >

Czesc!

kamilawroc, 21.10.2017 | czytaj dalej


kuchnia - ustrój >

To bedzie zdecydowanie dobry wybor.

kamilawroc, 21.10.2017 | czytaj dalej


Grill elektryczny >

Grill elektryczny to świetny pomysł ja taki kupiłam sobie w tym roku...

kuchareczka2, 21.10.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1975, wpisów: 29958
najnowszy wpis: 21.10.2017 23:10

Mamy 27179 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ Funky roll the world! fusion enigma

enigma

postów: 24

15.03.2008 10:49

Składniki:
szynka parmeńska - 3 plastry
figa - 1/4 sztuki
1 daktyl
1 śliwka
1 łyżeczka sera gorgonzola
1 łyżeczka sera koziego typu camembert
5 dkg oscypka
kilka listków roszponki
kilka kropel balsamico

Przygotowanie:
Owoce faszerujemy serami: figę kozim cmembertem, daktyla serem gorgonzola, śliwkę oscpkiem. Każdy owoc owijamy szynką parmeńską i zapiekamy w piecu aż szynka się zarumieni. Serwjemy na roszponce lekko skropionej balsmico.