Przepisy na świąteczne potrawy w Kuchni+

ostatnio na forum >>

Przepisy na swieta >

Dla mnie w święta obowiązkowo musi być bigos i tradycyjna polska sałatka...

temptinglook, 17.12.2017 | czytaj dalej


Sieć nowych restauracji >

Z racji, że planuję otworzyć niebawem nową restaurację poszukuję ku temu lokale,...

Karpatk67a, 17.12.2017 | czytaj dalej


lampa loft >

można ledowe właśnie oświetlenie umieścić pod wiszącymi szafkami. Ładnie oświetlają blaty. Też...

klarcik, 16.12.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 2012, wpisów: 30167
najnowszy wpis: 17.12.2017 20:30

Mamy 27420 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ faszerowane papryki

malgorzata27

postów: 4

13.10.2008 21:13

Potrzebujesz kilka roznokolorowych papryk,mieso mielone mieszane tzn wieprzowo - drobiowe,kilka pieczarek,ze dwie male cebule.Poszatkowane na drobno cebule i pieczarki dodac do miesa,mozna wczesniej posmazyc jak kto woli,do masy wbis jedno jajko i dodac troszke bulki tartej jak na mielone kotlety,doprawic mase sola,pieprzem,czosnkiem i odrobina vegety i delikatu czerwonego,wedlug wlasnego smaku.Wydrazone i oczyszcone uprzednio papryki nadziewac masa miesna ukladac obok siebie dosyc scislo na blasze,podlac odrobina wywaru np.z kostki rosolowej,przykryc folia aluminowa i do piekarnika 180 stopni az beda miekkie,okolo30 min przed wyjeciem z pieca posypac ulubionym zotym serem jeszcze chwile zapiec.Podawac na cieplo.