Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Jak chcesz to możesz sobie zainwestować w taki termometr i myślę, że...

B.Sadowska80, 20.10.2017 | czytaj dalej


kuchnia - ustrój >

Wszystko oczywiscie odgrywa jakas tam role. Ja osobiscie stawiam bardziej na dodatki...

marlenawwa, 19.10.2017 | czytaj dalej


Diety >

Sprawdź tabletki na odchudzanie może pomogą, ale polecam też stosować jakąś dietę.

Bubax, 19.10.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1974, wpisów: 29954
najnowszy wpis: 20.10.2017 14:33

Mamy 27178 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ faszerowane papryki

malgorzata27

postów: 4

13.10.2008 21:13

Potrzebujesz kilka roznokolorowych papryk,mieso mielone mieszane tzn wieprzowo - drobiowe,kilka pieczarek,ze dwie male cebule.Poszatkowane na drobno cebule i pieczarki dodac do miesa,mozna wczesniej posmazyc jak kto woli,do masy wbis jedno jajko i dodac troszke bulki tartej jak na mielone kotlety,doprawic mase sola,pieprzem,czosnkiem i odrobina vegety i delikatu czerwonego,wedlug wlasnego smaku.Wydrazone i oczyszcone uprzednio papryki nadziewac masa miesna ukladac obok siebie dosyc scislo na blasze,podlac odrobina wywaru np.z kostki rosolowej,przykryc folia aluminowa i do piekarnika 180 stopni az beda miekkie,okolo30 min przed wyjeciem z pieca posypac ulubionym zotym serem jeszcze chwile zapiec.Podawac na cieplo.