Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Jak chcesz to możesz sobie zainwestować w taki termometr i myślę, że...

B.Sadowska80, 20.10.2017 | czytaj dalej


kuchnia - ustrój >

Wszystko oczywiscie odgrywa jakas tam role. Ja osobiscie stawiam bardziej na dodatki...

marlenawwa, 19.10.2017 | czytaj dalej


Diety >

Sprawdź tabletki na odchudzanie może pomogą, ale polecam też stosować jakąś dietę.

Bubax, 19.10.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1974, wpisów: 29954
najnowszy wpis: 20.10.2017 14:33

Mamy 27177 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Programy kuchni+

FORUM kuchnia+ David w Europie 3

więcej >>

Treska

postów: 161

12.01.2016 07:28

Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć PO CO powstał ten program? I to już w trzech częściach?

talia1989

postów: 14

14.12.2015 15:26

Gdyby pokazywał więcej z miejsc, które odwiedza byłoby fajniej. Ale nie jest moim zdaniem najgorzej :)

a_nie_znam_sie

postów: 6

28.11.2015 13:58

Ja to jestem ciekaw jak pan David robi smalec :)bo że (Boże!) potrafi przegrzebka czy inną mulę nam wciskać to wiemy... ale Davidzie... jak robisz smalec? a może umiesz bimberrrrrro zrobić? :) no szkoda że promujemy kuchnię z produktów które do nas docierają z daleka.. a kapuśniaku to już niedługo nikt nie będzie umiał ugotować... no chyba że w TOP Chef lub w innym Amaro Show będzie Gesslerowa się zajadała 2 gramami kapusty w kostce rosołowej z kwiatkiem bazylii (o ile ktoś umie wyhodować bazylię na tyle by puściła kwiaty)

troczka

postów: 16

16.10.2015 12:40

lepszy już gwiazdor david niż nudna martha steward.... przynajmniej jest troche dynamiki w tym programie

rzviro

postów: 212

14.10.2015 23:29

Czy kiedyś to coś zniknie z anteny? Tak, jak męczyliście ludzi z.u.p.k.a.m.i ( w końcu zniknęły - HUUUURRRRRAAAA!!! ), tak teraz tego "gwiazdora" wciskacie na siłę...........

post edytowany 1 raz, ostatnio 15.10.2015 10:10