Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Jak chcesz to możesz sobie zainwestować w taki termometr i myślę, że...

B.Sadowska80, 20.10.2017 | czytaj dalej


kuchnia - ustrój >

Wszystko oczywiscie odgrywa jakas tam role. Ja osobiscie stawiam bardziej na dodatki...

marlenawwa, 19.10.2017 | czytaj dalej


Diety >

Sprawdź tabletki na odchudzanie może pomogą, ale polecam też stosować jakąś dietę.

Bubax, 19.10.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1974, wpisów: 29954
najnowszy wpis: 20.10.2017 14:33

Mamy 27177 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ cukinia i bakłażan

islandka

postów: 1

18.02.2007 12:17

Kroimy cukinię i bakłażana w plastry. Na patelnię grillową wlewamy troszkę oliwy z oliwek i kładziemy plastry, trochę solimy. Krótko smażymy na jednej stronie.....potem druga strona. Posypuję przyprawą:bazylia z suszonymi pomidorami i czosnkiem. Układam na talerzu, dodaję karczochy, polewam octem balsamicznym i oliwą, posypuję kolendrą lub natką pietruszki. Jem z grzankami. Doskonale smakuje na ciepło....jaki i później na zimno, ale to rzadko się zdarza, bo zostawiam pusty talerz:)))