Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

kuchnia - ustrój >

Wszystko oczywiscie odgrywa jakas tam role. Ja osobiscie stawiam bardziej na dodatki...

marlenawwa, 19.10.2017 | czytaj dalej


Diety >

Sprawdź tabletki na odchudzanie może pomogą, ale polecam też stosować jakąś dietę.

Bubax, 19.10.2017 | czytaj dalej


Meble z Ikei >

Jeżeli chodzi o jakość wykonania mebli i wytrzymałość materiałów to z czystym...

Katulla, 19.10.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1974, wpisów: 29953
najnowszy wpis: 19.10.2017 17:28

Mamy 27176 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ COCTAIL

Hestia Q-34

postów: 419

24.07.2010 18:27

Milo mi,ze sie przydal.
Pozdrawiam

Renata5

postów: 2

24.07.2010 17:30

Na wczorajszym spotkaniu podałam Granitę wg pani przepisu - rewelacja, goście zadowoleni a i upał zelżał w miarę popijania drinków:)

Hestia Q-34

postów: 419

22.07.2010 23:30

W kieliszkek do szampana wloz mala kulke sorbetu malinowego
dopelnij - w zaleznosci od okazji, Prosecco Extra Dry,winem musujacym
lub szampanem.

Hestia Q-34

postów: 419

16.07.2010 17:36

Upal tak doskwiera,ze mysli sie tylko o czyms orzezwiajacm do picia.
Mam nadzieje ,ze granita, ktora podam spelni to zadanie.

100 ml cukru
50 ml wody
0/5 l wina rozowego

Z cukru i wody ugotuj syrop.Ostudz,dodaj wino i wstaw do zamrazarki.Mieszaj
widelcem co 20-30 min az granita sie zestali.Podawaj w zmrozonych kieliszkach.
Jesli upal bedzie trwal nadal,to ja napewno skoncze w AA