Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Jak chcesz to możesz sobie zainwestować w taki termometr i myślę, że...

B.Sadowska80, 20.10.2017 | czytaj dalej


kuchnia - ustrój >

Wszystko oczywiscie odgrywa jakas tam role. Ja osobiscie stawiam bardziej na dodatki...

marlenawwa, 19.10.2017 | czytaj dalej


Diety >

Sprawdź tabletki na odchudzanie może pomogą, ale polecam też stosować jakąś dietę.

Bubax, 19.10.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1974, wpisów: 29954
najnowszy wpis: 20.10.2017 14:33

Mamy 27178 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Programy kuchni+

FORUM kuchnia+ Co masz na talerzu?

więcej >>

AMA

postów: 13

26.06.2011 20:01

Do MARISZONA
Jeśli jeszcze nachos z M.W. Ciebie interesuje podaję to co zapamiętałam.
2 pomidory pokroić na ćwiartki, chili na pół, 1 ogórek na duże kawałki i miksować.
Dodać trochę octu z cherry, trochę oliwy extra vergin + posiekana kolendra + świeża
posiekana bazylia + trochę soku z cytryny + pieprz i sól. Nie miksować na paćkę.
Wyłożyc na naczynie w którym będzie zapiekane , na to góra nachos, potem starty
ser (nie pamiętam jaki) i jako ostatni składnik kilka plastrów szynki? panchety ?.
Na koniec do piekarnika nagrzanego do 180o na parę minut.
SMACZNEGO.