Zupa pho

Zupa pho
Oceń przepis:
21 ocen Średnia ocena: 4.10
Seria kulinarna:
Kulinarne safari (odc. 4)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Zupy
Kuchnia świata:
Kuchnia wietnamska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Ugotować bulion. Sparzyć makaron ryżowy wrzątkiem i rozłożyć do miseczek. Obłożyć cienkimi plasterkami wołowiny, posypać siekaną natką kolendry, cebulą, szczypiorem, natką kolendry wietnamskiej. Zalać gorącym bulionem. Przed jedzeniem przyprawić bulion sokiem cytrynowym, bazylią, dodać kiełki fasoli i chili do smaku.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za 19,99 zł przez 5 mies. ZAMÓW ONLINE