Zupa pho

Zupa pho
Oceń przepis:
27 ocen Średnia ocena: 3.90
Seria kulinarna:
Kulinarne safari (odc. 4)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Zupy
Kuchnia świata:
Kuchnia wietnamska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Ugotować bulion. Sparzyć makaron ryżowy wrzątkiem i rozłożyć do miseczek. Obłożyć cienkimi plasterkami wołowiny, posypać siekaną natką kolendry, cebulą, szczypiorem, natką kolendry wietnamskiej. Zalać gorącym bulionem. Przed jedzeniem przyprawić bulion sokiem cytrynowym, bazylią, dodać kiełki fasoli i chili do smaku.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów CANAL+ TV przez internet

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 129 innych kanałów? Pakiet Optimum+ w promocyjnej cenie! ZAMÓW ONLINE